MENU

Slugt tunge udløser ny kamp

En Serie 2-kamp blev afbrudt, da en spiller kom ud for et grimt uheld. Nu har DBU Jyllands disciplinærudvalg bestemt, at kampen skal spille om.Grim episode udløser ny kamp. Foto: Fodboldbilleder.dk
Kampen mellem Langå IK og Søften GF i Serie 2, pulje 17, blev afbrudt da uret på måltavlen stod på 66 minutter.

Årsagen var, at en Langå IK-spiller efter en hovedstødsduel blev slået bevidstløs og slugte sin egen tunge. Uheldet var så voldsomt, at den ene af linjedommerne var nødt til at yde førstehjælp i en periode.

Naturligt nok var især Langå IK-spillerne meget rystede og ønskede ikke at fortsætte kampen. Derfor valgte kampens dommer at afbryde kampen. En afgørelse, som Søften GF accepterede uden protester.

Kampen bliver spillet om

Efter at have set kommentarerne fra kampens dommer samt begge klubber, har DBU Jyllands disciplinærudvalg efterfølgende besluttet, at der skal spilles en helt ny kamp imellem de to hold.

De to klubber har otte dage til at finde et nyt kamptidspunkt.

Og når dommeren fløjter op for et nyt opgør mellem de to, så kan det endda være, at kampen får deltagelse af den uheldige spiller, som, voldsomheden in mente, slap yderst heldigt fra uheldet. Således melder Langå IK at spilleren kunne ”nøjes” med en kraftig hjernerystelse.

Log ind