Måned

Fodboldmagasin klar til din tablet

Mandag den 22. december er årets sidste udgave af Jysk Fodbold på gaden. Hent fodboldmagasinet som app helt gratis til din tablet eller smartphone for at få en større og bedre læseoplevelse.

Læs nyheden

Sådan holder DBU Jylland julelukket

Både DBU Jyllands administration i Tilst og de fire regionale kontorer holder ferielukket mellem jul og nytår. Vi har dog åbent for en vagtordning på udvalgte dage.

Læs nyheden

DBU Jylland i tal, tekst og billeder

Lørdag den 10. januar 2015 danner MCH Herning Kongrescenter ramme om DBU Jyllands delegeretmøde. Du kan allerede nu lade op til arrangementet med et tilbageblik på nogle af årets væsentligste og mest iøjnefaldende begivenheder i tekst, fotos, video og fakta.

Læs nyheden

Styrk dine lederkompetencer

Du kan stadig nå at være med i et attraktivt og personligt udviklingsforløb for trænere med fokus på at styrke dine lederkompetencer. Se mere om ’Træneren som leder’ her.

Læs nyheden

Stegt flæsk til kampfordelere

På kampfordelermøder 14 steder i Jylland bliver der i januar og februar udvekslet erfaringer og opdateret på nye regler og IT-informationer.

Læs nyheden

Husk seminarer i januar

Kom godt fra start i den nye sæson med to inspirerende trænerseminarer i Brønderslev og Vildbjerg med blandt andre Bent Christensen og Jess Thorup.

Læs nyheden

Røde Romario er blevet U12-træner

Erik Bo Andersen var kendt som notorisk målscorer i blandt andet AaB og Glasgow Rangers. Nu er den tidligere kultspiller blevet U12-træner i Dronningborg Boldklub.

Læs nyheden

Bliv klogere på fodboldens værdi

På DBU Jyllands delegeretmøde i Herning den 10. januar kan man møde professor, Peter Krustrup, Center for Holdspil og Sundhed, der bl.a. vil fortælle om fodboldens store sundhedsmæssige værdi og potentiale.

Læs nyheden

Mød landstræneren i Herning

Fredag den 9. januar kl. 19.00 kan du møde landstræner Morten Olsen på DBU Jyllands årlige nytårskur i MCH Herning Kongrescenter.

Læs nyheden

Vildt gennemsnit: Så mange mål scorer serieholdene

Målgennemsnittet i de jyske serierækker er langt over dobbelt så højt som i landets bedste række. Se det imponerende målgennemsnit her.

Læs nyheden

Log ind