MENU

Mød landstræneren i Herning

Fredag den 9. januar kl. 19.00 kan du møde landstræner Morten Olsen på DBU Jyllands årlige nytårskur i MCH Herning Kongrescenter.Morten Olsen er Danmarks ubetinget største trænerkapacitet, og nu har du mulighed for at komme helt tæt på den 65-årige landstræner, der siden år 2000 har stået i spidsen for landets bedste fodboldspillere.

Den danske landstræner er klar til at dele ud af sin viden om og holdninger til moderne fodbold, når han er hovednavn på DBU Jylland såkaldte Nytårskur i MCH Herning Kongrescenter fredag den 9. januar 2015 kl. 19.00.

Nytårskuren er et socialt og fagligt netværksarrangement for klubledere, der ønsker at samles dagen før DBU Jyllands delegeretmøde i Herning. Men arrangementet er naturligvis også åbent for klubfolk, der ikke deltager i delegeretmødet.

Studievært styrer aftenen

Til at styre aftenen har DBU Jylland allieret sig med den tidligere superligaspiller og nuværende sportsjournalist og studievært, Dan Sørensen.

Der vil blive rig lejlighed til at stille Morten Olsen spørgsmål. F.eks. Hvorfor er du landstræner og ikke klubtræner? Hvorfor foretrækker du at spille 4-3-3? Og hvordan vurderer du Danmarks chancer for at kvalificere sig til EM i Frankrig i 2016?

Nytårskuren starter kl. 19.00, og fra kl. 20.30 vil der være spisning i Teaterkælderen.

Vælg pakke

Hvis du ønsker at deltage på DBU Jyllands nytårskur, har du valget mellem flere forskellige pakker.

Dermed kan du selv bestemme, om du ønsker at deltage i spisningen, og om du evt. ønsker overnatning på hotel i Herning, så du er udhvilet inden lørdagens delegeretmøde.

Du kan vælge imellem følgende pakker:

A: Foredrag og spisning (kr. 260,-)
B: Foredrag, spisning og enkeltværelse (kr. 1.160,-)
C: Foredrag, spisning og dobbeltværelse (kr. 810,-)
D: Foredrag alene

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig DBU Jyllands nytårskur – og evt. delegeretmøde her.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: fodboldbilleder.dkLog ind