MENU

DBU Jylland i tal, tekst og billeder

Lørdag den 10. januar 2015 danner MCH Herning Kongrescenter ramme om DBU Jyllands delegeretmøde. Du kan allerede nu lade op til arrangementet med et tilbageblik på nogle af årets væsentligste og mest iøjnefaldende begivenheder i tekst, fotos, video og fakta.Over 300 fodboldfolk fra over hundrede jyske fodboldklubber vil lørdag den 10. januar mødes til DBU Jyllands årlige delegeretmøde i MCH Herning Kongrescenter.

Allerede nu kan man imidlertid lade op til arrangementet med et tilbageblik på nogle af årets væsentligste begivenheder i jysk fodbold i tekst, fotos, video og fakta.

Vi har samlet overblikket her.

10 forslag på dagsordenen

De jyske fodboldklubber skal stemme om i alt 10 forslag på delegeretmødet.

Alle forslagene er i første omgang blevet behandlet på de fire regionale årsmøder i november, men for at kunne træde endeligt i kraft, skal de vedtages på delegeretmødet.

Kun et enkelt forslag er ikke kommet videre fra de regionale årsmøder til delegeretmødet. Det var Hornslet IF’s forslag om at suspendere den såkaldte 28-dagsregel i de sidste fire spillerunder.

Til gengæld har alle øvrige forslag fået flertal på mindst et regionalt årsmøde, og det betyder, at de er med i Herning den 10. januar.

Forslagene kan findes her i deres fulde ordlyd.

Fire priser skal uddeles

På delegeretmødet vil to jyske ildsjæle blive hædret med DBU Jyllands Rejselegat og DBU Jyllands Ungdomslederlegat, ligesom DBU Jyllands Uddannelsespris og FAXE KONDI-legatet til Årets Ungdomsklub vil blive overrakt. Med sidstnævnte pris følger et beløb på 10.000 kr.

De jyske fodboldklubber skal også vælge tre repræsentanter til DBU Jyllands bestyrelse – næstformand, kasserer + et ordinært bestyrelsesmedlem. Ole Ladefoged, Næsbjerg og Hans Mogensen, Kristrup er villige til genvalg, ligesom Peter Tornbo, Lemvig, er villig til nyvalg.

Tilmelding:

Man kan tilmelde sig delegeretmødet her. Sidste frist for tilmelding er den 2. januar. På vores hjemmeside kan man også finde en tilmeldingsoversigt, som løbende bliver opdateret. P.t. er der tilmeldt 172 personer og 48 klubber til delegeretmødet.

Læs også:

Alt om delegeretmødet.

Tekst: Mads D. Larsen & foto: DBU Jylland

Log ind