MENU

Måned

Få nemt styr på træningskampene

Fredag den 20. januar er deadline for tilmelding til DBU Jyllands træningsturneringer for 11-mands hold. Se mere på de regionale sider og tilmeld via KlubOffice.

Læs nyheden

Her er de skattefri takster for 2017

Hvor meget må man som fodboldklub udbetale til sine ulønnede trænere og ledere? Se de opdaterede skattefri takster her.

Læs nyheden

Fløjt året i gang med et dommerkort

I starten af 2017 kan en investering på to weekender give afkast i form af et dommerkort, når der bliver afholdt i alt 12 DBU Dommergrundkurser.

Læs nyheden

Højdepunktet er tredje halvleg

Hos Vildbjerg SF’s oldboysspillere er der ingen problemer med at få folk i omklædningsrummet efter træning. Her ophæves skellene, og røverhistorierne flyder frit fra pladserne på bænken.

Læs nyheden

Pigerne mod drengene i Tilst

Det danske U17-landshold tester formen mod Lysengs U15-drengehold på torsdag på kunsgræsbanen ved Tilst. Du kan komme med til et vaskeægte pigerne-mod-drengene-opgør helt gratis.

Læs nyheden

Flest vestjyder spiller fodbold

Forskellen på andelen af indbyggere der spiller fodbold, er markant på tværs af de jyske kommuner. Det viser en ny opgørelse fra DBU Jylland. Find en samlet opgørelse her.

Læs nyheden

Bliv dygtigere til at træne de ældste børneårgange

Er du træner for et hold i U10-U12-årgangene? Og synes du, det kunne være interessant, at blive lidt klogere på talentudvikling? Så kom med på DBU Jyllands seminar den 4. februar.

Læs nyheden

Genvalg til alle kandidater

På lørdagens delegeretmøde modtog både Hans Mogensen, Ole Ladefoged og Peter Tornbo genvalg til DBU Jyllands bestyrelse. Disciplinærudvalget blev for første gang valgt på delegeretmødet.

Læs nyheden

Efterskoleårgange vækkede debatlyst

Forslaget om en ændret ungdomsstruktur i drengerækkerne vækkede debatlysten ved DBU Jyllands delegeretmøde lørdag den 6. januar i Herning. Klubforslaget om at afskaffe U16-rækken på drengesiden blev dog ikke vedtaget.

Læs nyheden

Dispensationer og fleksibilitet i fokus

13 forslag var til behandling på DBU Jyllands delegeretmøde den 7. januar i Herning. 1 forslag faldt og de 12 øvrige blev stemt blankt igennem.

Læs nyheden

Log ind