MENU

Måned

Breddefodbold for 66 millioner kroner

DBU Jyllands kasserer, Hans Mogensen, kunne på lørdagens delegeretmøde i MCH Herning Kongrescenter præsentere et regnskab, som han betegnede som solidt og tilfredsstillende.

Læs nyheden

Juniortrænere sikrer IF Jarl Arden uddannelsespris

DBU Jyllands Uddannelsespris går i år til den nordjyske fodboldklub, IF Jarl Arden. Foran små 300 klubledere modtog klubbens repræsentanter prisen på DBU Jyllands delegeretmøde lørdag 7. januar.

Læs nyheden

Flot hæder til to jyske ildsjæle

To personlige fodboldlegater blev uddelt på DBU Jyllands delegeretmøde i Herning Kongres lørdag 7. januar. Mette Lykke Jensen fra Fjerritslev IF og Jesper Lund fra Tarp Boldklub modtog de flotte priser.

Læs nyheden

Stort potentiale i frivilligheden

I sin beretning til de jyske fodboldklubber påpegede DBU Jyllands formand, Bent Clausen, bl.a., at der er en videnskabelig sammenhæng mellem lykke og frivilligt arbejde. Og at der fortsat er et stort potentiale i frivilligheden.

Læs nyheden

Værd at vide om delegeretmødet

Skal du til DBU Jyllands delegeretmøde i Herning? Her kan du finde alt relevant materiale om lørdagens arrangement. Bl.a. tidsplan, dagsorden, beretninger, regnskab og en oversigt over årets store og små begivenheder i jysk fodbold.

Læs nyheden

Tårer, jubel og grin: Her er årets mest populære videoer

En målmand der tisser i busken under en kamp, en flok U17-piger, som spiller fodbold før solen står op og en Serie 6-spiller, som træner med et superligahold. Vi har lavet en liste over de ti videoer, som fik allerflest visninger på DBU Jyllands facebookside i 2016.

Læs nyheden

8 grunde til at lette på hatten for en fodbolddommer

Bortforklaringer, tourettes og en hel kamp uden boldberøringer. Vi har samlet otte gode grunde til, at give en fodbolddommer et anerkendende klap på skulderen.

Læs nyheden

Log ind