MENU

Måned

Spil kampene før solnedgang

Brug DBU Jyllands solnedgangsberegner og undgå at spille fodboldkampe efter solen er gået ned.

Læs nyheden

Oplev Morten Olsen på tæt hold

Over 100 trænere og klubledere har allerede tilmeldt sig seminaret med landstræneren den 11. september. Du kan også stadig nå at tilmelde dig.

Læs nyheden

Far og søn på hvert sit hold i seriekamp

En 19-årig søn og 43-årig far tørnede sammen, da Kolind/Perstrup IF og Pindstrup IF spillede ved KPI’s klubhus i lørdags.

Læs nyheden

Nye øvelser til fodboldmotionisterne

Er I godt i gang med Fodbold Fitness i jeres klub, men har brug for ny inspiration til træningen? Lørdag den 13. september kan I blive klædt på til efteråret med nye øvelser.

Læs nyheden

Bedre børnetræner med rekordfart

Vil du være DBU C-træner - hurtigst muligt? DBU Jylland har tilrettelagt et spændende og intensivt weekendforløb med 21 timers C-trænerkurser den 26.-28. september.

Læs nyheden

Få succes med sponsorjagten

Der er masser af gode råd, udveksling af erfaringer og konkrete redskaber, når DBU Jylland gentager succesen og afholder sponsorseminar torsdag den 18. september.

Læs nyheden

Billettilbud til jyske fodboldklubber

Det danske landshold missede VM-slutrunden i Brasilien, men nu kan din klub være med til at sende landsholdet til EM i Frankrig.

Læs nyheden

Effektiv spillestil fra træning til kamp

DBU Jylland er nu klar med en opfølgning på de populære seminarer om spillestilstræning, der i foråret samlede mere end 150 kursister fra hele Jylland. Spillestilstræning del II afholdes onsdag den 17. september.

Læs nyheden

Tanev: Vildt jysk fodboldvejr i udsigt

En ny sæson er netop skudt i gang, og selv om det stadig er sommer, kan de jyske fodboldspillere godt forberede sig på vildt efterårsvejr. Vi har talt med TV2’s vejrprofet Peter Tanev om efterårets fodboldvejr.

Læs nyheden

Ny kontorleder i Region 4

Martin Clausen har overtaget posten som kontorleder for DBU Jyllands Region 4

Læs nyheden

Log ind