Oplev Morten Olsen på tæt hold

Over 100 trænere og klubledere har allerede tilmeldt sig seminaret med landstræneren den 11. september. Du kan også stadig nå at tilmelde dig.



Nu har du en ekstraordinær mulighed for at opleve Morten Olsen på tæt hold og i aktion, når han trækker i træningstøjet og viser dig eksempler på, hvordan han træner Daniel Agger, Christian Eriksen, Lasse Schöne og de øvrige danske landsholdsspillere.

Den danske landstræner gæster DBU Jylland den 11. september 2014 kl. 17.00-20.30 i Tilst.

Afleveringer, position og taktik

Seminaret byder på masser af guldkorn fra Morten Olsen – både i form af taktiske betragtninger og konkrete øvelser på træningsbanen.

Afleveringer, positionsspil og taktik er de primære ingredienser i det træningspas, som landstræneren vil præsentere for dig på seminaret, og som AGF’s U19 ligahold skal hjælpe med at illustrere. Træningspasset tager udgangspunkt i et konkret træningspas, som det vil se ud, når landsholdet er samlet.

Forskellen på at være landstræner og klubtræner er også et tema, som Morten Olsen vil berøre på seminaret. Desuden stiller den danske landstræner sig til rådighed for spørgsmål fra dig, så der er rig mulighed for at få en inspirerende, konstruktiv og fodboldfaglig dialog.

Programmet for seminaret ser således ud:
Program
17.00-17.30
Teoretisk oplæg
17.30-18.30
Praktik på træningsbanen
18.30-19.00
Let forplejning
19.00-19.30
Opfølgning på praktik
19.30-20.30
Spørgsmål fra deltagerne

Programmet er med forbehold for små ændringer.

Tilmeld dig seminaret nu

Seminaret henvender sig primært til seniortrænere og trænere for de ældste ungdomsårgange fra U15 og opefter, men andre trænere og klubledere er også meget velkomne.

Du kan tilmelde dig seminaret her.

Prisen for at deltage er 350 kr. inkl. let forplejning, og der er tilmeldingsfrist lørdag den 6. september.

Kontakt os

Har du spørgsmål til seminaret, er du velkommen til at kontakte René Jensen på mail rjen@dbujylland.dk eller tlf. 8939 9954.

Se mere

Se hvordan det gik for sig, da Morten Olsen senest gæstede DBU Jylland i forbindelse med et seminar.

Log ind