Effektiv spillestil fra træning til kamp

DBU Jylland er nu klar med en opfølgning på de populære seminarer om spillestilstræning, der i foråret samlede mere end 150 kursister fra hele Jylland. Spillestilstræning del II afholdes onsdag den 17. september.



Seminaret Spillestilstræning del II er en direkte udløber af kursisternes positive tilbagemeldinger på Spillestilstræning del I, som blev afholdt i foråret. Mange deltagere udtrykte ønske om endnu mere inspiration til kamprelateret træning – et ønske, som DBU Jylland nu med glæde kan efterkomme.

Seminaret afholdes på DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst onsdag den 17. september 2014 kl. 18.00-20.30, og seminaret er målrettet dig, som træner teenagere og ungseniorer. Det er ikke en forudsætning, at du har deltaget på Spillestilstræning del I.

Fra træning til kamp

På seminaret vil du få konkrete eksempler på spillestilstræning, som kan overføres fra træning til kamp, og du vil blive udfordret på følgende punkter:
  • Klubbens eller min spillestil?
  • Hvad gør jeg, når det ikke fungerer?
  • Træner jeg ud fra spillestilen?
Instruktøren, der skal lede dig og de øvrige deltagere gennem teori og praksis, er Kim Engstrøm fra Vejle Boldklubs U17 ligahold. Udover at være i besiddelse af UEFA A-licens er Kim Engstrøm individuel træner for NordicBet-mandskabet i Vejle Boldklub og har således stor erfaring med både spillestil, talentudvikling og ungseniorer.

Tilmeld dig nu

Du kan tilmelde dig seminaret her.

Prisen for at deltage i seminaret er 350 kr. pr. person inkl. let forplejning, og der er frist for tilmelding søndag den 7. september 2014.

Kontakt os

Har du spørgsmål til seminaret, er du velkommen til at kontakte René Jensen på mail rjen@dbujylland.dk eller telefon 8939 9954.

Log ind