MENU

Måned

Stadig pladser på dommergrundkurser

DBU Jylland afholder dommergrundkurser i Tilst og Kolding i juni. Der er stadig pladser tilbage for de interesserede.

Læs nyheden

Peter er stolt af at træne piger

”Mange har en forkert holdning til pigefodbold”.Mød 24-årige Peter Nygaard Andersen, der er stolt af at kalde sige pigetræner.

Læs nyheden

Guide: Bliv rigtigt indplaceret i U13

Alle nuværende U12 hold skal aktivt tilmeldes U13-rækken inden den 10. juni. Men hvordan tilmelder man sit U12-hold på det rigtige niveau i U13? DBU Jylland har lavet en vejledning, som du kan finde her.

Læs nyheden

Lær at stå på mål som en brasilianer

Skal din målmand lære at stå som Taffarel, Dida eller Julio Cesar? At indgå i spillet som ’sweeper’? Forbedre sin koordination og reaktionsevne? Så skal du på målmandskursus i Esbjerg.

Læs nyheden

Mangler din klub unge trænere?

Hvis der går en trænerspire mellem 15 og 20 år rundt i din klub, kan du sende vedkommende på en uges træneruddannelse i sommerferien sammen med andre fodboldinteresserede unge. DBU og KFUM afholder igen i år en sommerlejr med træneruddannelse.

Læs nyheden

Sådan tilmelder du hold til efteråret

Efterårssæsonen 2017 nærmer sig så småt. Men hvilke hold skal tilmeldes igen, og hvilke bliver automatisk overført fra foråret? Vi giver dig et komplet overblik her.

Læs nyheden

Golden League fortsætter næste år

De gode erfaringer med årets Golden League har givet pilotprojektet et år mere, men under nyt navn og med mere fokus på at udbrede erfaringerne til andre rækker.

Læs nyheden

Kronik: Når kassen smækker i gør det ondt på landsbyen

Rasmus Johansen fra DBU Jyllands facilitetsgruppe påpeger i denne kronik, at en øgende tendens til banelukninger i jyske kommuner kan være ren gift for de små samfund. Og selv om banelukninger i nogle tilfælde kan give mening, så bør pengene fortsat gå til fodbolden.

Læs nyheden

Vind 1000 kr. til Unisport.dk

DBU Jylland og Unisport.dk udlodder to gavekort på 1000 kr. til Unisport.dk. Se her, hvordan du deltager.

Læs nyheden

Billige billetter til tyskerlandskamp

Vi satser på solskin og rød-hvide farver på lægterne, når Danmark tager imod Tyskland 6. juni i Brøndby. Spar penge og få billetterne i hus via et favorabelt klubtilbud - se mere her.

Læs nyheden

Log ind