Mangler din klub unge trænere?

Hvis der går en trænerspire mellem 15 og 20 år rundt i din klub, kan du sende vedkommende på en uges træneruddannelse i sommerferien sammen med andre fodboldinteresserede unge. DBU og KFUM afholder igen i år en sommerlejr med træneruddannelse.


Har du den oplagte ungdomstræner i din klub, som bare går og venter på at blive dygtigere, så har du nu muligheden for at sende vedkommende på en uges træneruddannelse i sommerferien med fokus på træning af børn og unge. 

DBU og KFUM arrangerer i samarbejde sommerlejr for 15-20-årige i uge 26, hvor deltagerne vil få en C-uddannelse. Kurserne indeholder træning målrettet en specifik aldersgruppe og mere temabaserede kurser som målmandstræning, skadesforebyggelse og kamplederkursus. Oveni i DBU's kursusmateriale får du også udviklet dine lederegenskaber igennem KFUM's foreningsmateriale. 

C-licensen 

DBU’s C-licens henvender sig til børne- og ungdomstrænere, der gerne vil blive endnu skarpere på, hvad de kan give og forvente af deres spillere. 

Samtidig med undervisning og masser af praktiske træningsøvelser byder campen på diverse andre fodboldaktiviteter, sociale arrangementer og underholdning, og deltagerne møder andre unge med samme interesse for fodbold. 

Du kan læse mere om kurset i folderen her

Praktiske informationer 

Sommerlejren finder sted i uge 26 fra d. 25. juni til d. 2. juli. Det foregår på Hellebjerg Idrætsefterskole Jens Engbergs allé 4, 7430 Juelsminde. 

Prisen er 3.150 kroner for uddannelse, sociale aktiviteter, kost og logi. Du kan tilmelde dig via KFUM’s hjemmeside senneste den 26. maj. 

Hvis du har spørgsmål til træner-campen, er du velkommen til at kontakte enten 

Erik Lorentzen, udviklingskonsulent i KFUM’s Idrætsforbund, på telefon 5172 1500 eller mail erik@kfumid.dk. 

Eller 

Maja Lund, udviklingskonsulent i KFUM’s Idrætsforbund, på telefon 4057 8180 eller mail maja@kfumid.dk. 

Du kan læse mere om DBU’s C-uddannelse her.

Log ind