MENU

Måned

Bedste U16 Piger får jysk-fynsk række

Nye pigeungdomsårgange: Fra august 2016 inddeles de ældste pigeårgange i U16 og U18. Samtidig indføres der et nyt øverste niveau for U16 i U16 Piger Vest-rækken, der er en fællesturnering for DBU Fyn og DBU Jylland.

Læs nyheden

Stadig mulighed for at vinde nye fodbolde til dit hold

Hvilken aktion vil du helst lave, når du spiller fodbold, og hvornår er du ekstra opsat til en kamp? Gør DBU Jylland klogere på de jyske fodboldspillere og vind ti flotte Select-bolde til dit hold.

Læs nyheden

Jysk Fodbold kun overgået af Euroman

DBU Jyllands e-magasin, Jysk Fodbold, topper lige nu hitlisten i App Store. Kun Euromans digitale magasin er mere populært. Hvis du stadig ikke har læst den digitale udgivelse, kan du prøve det her.

Læs nyheden

Forbered U13-spillerne på 11-mands

I maj og juni kan U13 Drenge og Piger prøve kræfter med 11-mandsfodbold. DBU Jylland arrangerer introduktionskampe, som skal give en forsmag på, hvad der venter i U14-rækken efter sommerferien.

Læs nyheden

Spørgeskema: Hjælp DBU Jylland og vind fodbolde

Hvilken aktion vil du helst lave, når du spiller fodbold, og hvornår er du ekstra opsat til en kamp? Gør DBU Jylland klogere på de jyske fodboldspillere og vind flotte Select-bolde til dit hold.

Læs nyheden

Mindeord om Vagn Poulsen

I søndags døde tidligere sekretariatsleder i JBU, Vagn Poulsen, 77 år gammel. I den anledning har DBU Jylland-formand, Bent Clausen, skrevet dette mindeord.

Læs nyheden

Få din virksomhed med på førsteholdet

DBU Hotel & Kursuscenter lægger lokaler til et gennemprøvet netværkskoncept, som kan give spændende og givtige relationer for din virksomhed.

Læs nyheden

Træningsøvelse: Friløbere under pres

I DBU Jyllands e-magasin, Jysk Fodbold, er der altid fire nye træningsøvelser. Her er en lille smagsprøve fra nyeste udgave.

Læs nyheden

Motionsfodbolden vokser i Jylland

Fodbold Fitness og motionsfodbold tiltrækker fortsat nye, jyske klubber. Haderslev FK er en af dem, der oplever stor opbakning til deres uforpligtende fodboldtilbud uden turneringskampe.

Læs nyheden

Fodboldgolf: Serietræner vs. europamester

27-årige Anders Bollerup er Europamester i fodboldgolf. Vi tog ham med ud på 18 huller for at dyste mod DBU Jyllands egen forsvarende mester - og for at få en forklaring på, hvordan han er blevet så god til den særlige disciplin.

Læs nyheden

Log ind