Jysk Fodbold kun overgået af Euroman

DBU Jyllands e-magasin, Jysk Fodbold, topper lige nu hitlisten i App Store. Kun Euromans digitale magasin er mere populært. Hvis du stadig ikke har læst den digitale udgivelse, kan du prøve det her.

Fra 2015 var det slut med at få DBU Jyllands officielle fodboldmagasin, Jysk Fodbold, leveret i postkassen. Magasinet overgik herefter til udelukkende at udkomme som et e-magasin til tablet og smartphone.

 Det jyske fodboldfolk har taget rigtig godt imod det nye format, og faktisk er Jysk Fodbold nu at finde på en aktuel andenplads over de mest populære magasin-apps i App Store.

Du kan hente magasinet ganske gratis til din tablet eller smartphone her.

Som noget nyt er det også muligt at læse Jysk Fodbold direkte på din computer.

Nyt format = ny læseoplevelse

E-magasinet udkommer seks gange årligt, og hver gang er der et stort og aktuelt tema, som er direkte henvendt alle klubfolk i de jyske breddeklubber.

På det interaktive magasin kan du se videoer, der giver merværdi til flere af klubhistorierne, du kan trykke faktabokse og ekstra informationer frem undervejs i artiklerne, du kan åbne direkte links til hjemmesider eller mailadresser og du kan nyde de flotte, dynamiske grafiske elementer. Alt sammen sikrer dig en bedre og større læseoplevelse.
  • E-magasinet, Jysk Fodbold, kan hentes helt gratis i både App Store og Google Play. Du skal blot søge på ”Jysk Fodbold”, så kommer det frem.
  • Magasinet er som et af de første i landet udviklet primært som et interaktivt magasin, der er tilpasset din tablet eller smartphone.
  • På E-magasinet kan du se aktuelle videoer, se flotte dynamiske grafikker, trykke på billedhjul og direkte links. Generelt vil du opleve en større og bedre læseoplevelse på især din tablet.
  • Når først E-magasinet er downloadet, kan du have det med overalt og læse det, når og hvor du har lyst.
Her kan du se en kort introduktion af Jysk Fodbold som interaktivt e-magasin:

Log ind