MENU

Nyheder

Her er forslagene til delegeretmødet

DBU Jyllands delegeretmøde den 10. januar er sandhedens time for de forslag, der blev behandlet på regionernes årsmøder i november. I alt 10 forslag skal til endelig afstemning i Herning.

Læs nyheden

Indkaldelse til delegeretmødet

Lørdag den 10. januar slår MCH Herning Kongrescenter dørene op til 2015-udgaven af DBU Jyllands delegeretmøde. Repræsentanter fra de jyske fodboldklubber kan tilmelde sig til og med fredag den 2. januar.

Læs nyheden

Hvem er på valg i Herning?

De jyske klubber skal vælge tre medlemmer til DBU Jyllands bestyrelse og tre medlemmer til Appeludvalget på delegeretmødet i Herning. Her kan du se, hvem DBU Jylland indstiller til de forskellige organer.

Læs nyheden

Nye intensive C-trænerforløb i 2015

Nu tilbyder DBU Jylland dig en unik mulighed for at blive C-træner på rekordtid - du skal blot afsætte tre weekender i 2015.

Læs nyheden

DBU Jylland holder lukket fredag

På grund af internt personalearrangement, holder DBU Jyllands administration lukket fredag. Mandag er vi igen på plads ved telefonerne.

Læs nyheden

Slankere 2. division kan koste seriehold

En strukturændring i 2. division og Danmarksserien kan få betydning for en række jyske seriehold. Ændringen medfører nemlig en op til fire ekstra nedrykninger per serierække.

Læs nyheden

Mød Riddersholm, Tootle og Bonde

I starten af det nye år kan du få inspiration til den kommende sæsons træning, når DBU Jylland inviterer til trænerseminarer i Esbjerg med tre kompetente herrer - Superligatræneren, den fysiske træner og landstræneren.

Læs nyheden

Nu er forårets puljer lagt på nettet

En stor del af forårets puljer er nu online. Find dem på dbujylland.dk.

Læs nyheden

Log ind