Mød Riddersholm, Tootle og Bonde

I starten af det nye år kan du få inspiration til den kommende sæsons træning, når DBU Jylland inviterer til trænerseminarer i Esbjerg med tre kompetente herrer - Superligatræneren, den fysiske træner og landstræneren.


Glen Riddersholm, Ashley Tootle og Peter Bonde er oplægsholdere på de tre trænerseminarer i Esbjerg. Fotos: fodboldbilleder.dk og Mads Krogsgaard Rasmussen.

Vil du klædes godt på til den kommende sæson? DBU Jylland indleder 2015 med en række af tre spændende trænerseminarer, hvor emnerne er fysisk træning, boldbesiddelse og afslutningstræning. 

Alle tre seminarer foregår i Blue Water Dokken i Esbjerg og henvender sig til alle ungdoms- og seniortrænere.

Tootle, Riddersholm og Bonde

Mandag den 19. januar 2015 kan du møde Ashley Tootle, fysisk træner i AaB, som vil give dig inspiration til fysisk træning med og uden bold, så dine spillere kan undgå overbelastningsskader i opstartsfasen og være i fysisk topform til turneringsstart.

Mandag den 26. januar 2015 er det Glen Riddersholm, cheftræner i FC Midtjylland, som står klar med inspiration til træning af boldbesiddelse med fokus på direkte spil fremad. 

Mandag den 2. februar 2015 slutter landsholdets assistenttræner Peter Bonde rækken af seminarer af med at give inspiration til afslutningstræning med udgangspunkt i den måde, som landsholdet træner på frem mod en landskamp. Derudover vil han fortælle et par historier fra landsholdslejren. 

Oversigt:
Dato Tidspunkt Oplægsholder Tilmeld
Mandag den 19. januar
18.30-21.30
Ashley Tootle
Tilmeld
Mandag den 26. januar
18.30-21.30
Glen Riddersholm
Tilmeld
Mandag den 2. februar
18.30-21.30
Peter Bonde
Tilmeld

Alle tre seminarer vil indeholde både teori og praktiske øvelser på træningsbanen.

Tilmeld dig allerede nu

Du kan allerede nu tilmelde dig de tre trænerseminarer ved at klikke på linket i oversigten ved det/de seminar(er), som du ønsker at deltage i.

Det koster 350 kr. pr. person at deltage på hvert af de tre seminarer. Ønsker du at deltage på alle tre seminarer, får du rabat med en samlet pris på 900 kr.

Kontakt os

Har du spørgsmål til trænerseminarerne, er du meget velkommen til at kontakte os:

Fagligt indhold:
Klubrådgiver Svend Pedersen – svpe@dbujylland.dk – 2123 5430 

Tilmelding:
Susanne Jensen – suje@dbujylland.dk – 8939 9942

Log ind