Måned

Tilmeld nu: Længere pokal-frist

DBU Jylland Turneringer har firet lidt på fristen for at tilmelde hold til DBU Jyllands Pokalturnering, så du nu har til med søndag.

Læs nyheden

Nye puljer online tirsdag eftermiddag

Dårligt har de fleste sluttet fodboldsæsonen før DBU Jylland er klar med puljerne til den næste. Tirsdag kl. 15 bliver de nye puljer offentliggjort på dbujylland.dk.

Læs nyheden

Sådan opretter du nye trænere

Inden sæsonstart i efteråret er det vigtigt at få oprettet nye trænere og opdateret eksisterende trænere med de korrekte adgange i KlubOffice. Se her hvordan.

Læs nyheden

Få en på opleveren med Jyske 3-bold

Se de flotte billeder fra weekendens Jyske 3-bold Storstævne i Bording. Dit børnehold kan også være med – helt gratis – i efteråret.

Læs nyheden

Top 10: Det hedder de jyske fodboldspillere

Der er cirka 170.000 jyske fodboldspillere i alle aldre. En opgørelse viser, at navnene Mads og Julie er de mest populære. Vi har samlet en top-ti.

Læs nyheden

Spil pokalfodbold til efteråret

En ny omgang af Faxe Kondi Ungdomspokalen og DBU Jyllands Pokalturnering løber af stablen til efteråret, men allerede nu skal du tilmelde dine hold.

Læs nyheden

Her kommenterer Bøjgaard seriekamp

I en Facebook-konkurrence vandt NUBI fra Serie 1 retten til at få en af holdets kampe kommenteret af den kendte sportskommentator Jimmy Bøjgaard. Det kom der en underholdende video ud af med masser af kærlige drillerier og stor entusiasme.

Læs nyheden

Skraldebang: Målorgie i JM-start

Tilskuerne fik en underholdende kamp med hele syv mål, da den først Jysk Mester-pokal blev uddelt i weekenden. I de kommende uger vil 35 ungdomshold hæve en JM-pokal.