Måned

1250 fodboldspillere: Fællesskabet er afgørende

For 1250 jyske fodboldspillere er fællesskabet afgørende for deres lyst til at gå til fodbold. Det viser en stor undersøgelse fra DBU Jylland.

Læs nyheden

DBU Jyllands 2018-hold på plads

Knap 270 fodboldledere udgør til sammen fundamentet af frivillige i DBU Jyllands organisation i de kommende 12 måneder. Alle udvalg og grupper er nu sammensat. Du kan finde en total oversigt her.

Læs nyheden

Vigtigt: Husk at dobbelttjekke medlemstallene

Onsdag udløb fristen for indberetning af medlemstal, men flere end 100 jyske klubber mangler stadig at aflevere informationerne, og flere af de indberettede tal har store udsving i forhold til sidste år. Derfor opfordrer DBU Jylland klubberne til at dobbelttjekke de allerede indberettede tal.

Læs nyheden

Få træningskampe i benene før sæsonstart

For 5-mands, 7-mands og 8-mands hold er træningsturneringerne i de fire regioner aktive for tilmelding netop nu. Henholdsvis 20. februar, 1. marts og 15. marts er tilmeldingsfristerne, så få styr på holdtilmeldingen nu.

Læs nyheden

Opslag: Vi søger nyt medlem til turneringsgruppen

Kunne du tænke dig at blive en del af DBU Jyllands organisation? Vi søger et medlem til vores turneringsgruppe, som i samarbejde med administrationen skal sikre driften i DBU Jyllands Ungdomsturneringer samt være faglig sparring i turneringsspørgsmål for Ungdomsudvalget.

Læs nyheden

Nu kan 15-årige drenge få senior-dispensation

DBU Jyllands bestyrelse har vedtaget en model, som gør det muligt for 15-årige drenge at opnå dispensation til at spille seniorfodbold, hvis særlige forhold gør sig gældende. Her kan du finde de præcise kriterier.

Læs nyheden

Vind eller forsvind-kampe i vente for seriehold

Kunne dit seriehold tænke sig en spændende, sportslig udfordring i foråret? Tag på pokaleventyr med fodboldkammeraterne - tilmeld dit hold til DBU Pokalen fra i dag.

Læs nyheden

Nu kan du tilmelde nye hold til foråret

Har din klub har fået nye hold i de laveste ungdomsrækker, Serie 6 eller Serie 2 Kvinder? Eller har I mistet spillere, så I skal trække et hold? Så er det nu, der skal tilmeldes ekstra eller trækkes hold, som skal deltage i forårets turneringstilbud fra DBU Jylland.

Læs nyheden

Debat-møde om seriefodboldens fremtid i Silkeborg

Succes-historier, indlæg fra lokale klubber, input fra fremtidsforsker og debat om fremtidens seriefodbold. Det er på menuen, når DBU Jylland og Midtjyllands Avis inviterer de lokale klubber til inspirationsaften i Silkeborg mandag den 19. februar.

Læs nyheden

Log ind