Debat-møde om seriefodboldens fremtid i Silkeborg

Succes-historier, indlæg fra lokale klubber, input fra fremtidsforsker og debat om fremtidens seriefodbold. Det er på menuen, når DBU Jylland og Midtjyllands Avis inviterer de lokale klubber til inspirationsaften i Silkeborg mandag den 19. februar.



Hvordan fastholder og udvikler vi den lokale seriefodbold?
Hvad er vigtigst? Sportslig succes eller socialt samvær?
Hvor er truslerne? Hvad er mulighederne?

Sådan lyder nogle af de spørgsmål, som vil blive kastet op i luften, når DBU Jylland og Midtjyllands Avis inviterer de lokale fodboldklubber til inspirations- og debataften om seriefodbolden i Silkeborg.

Seriefodbolden under forandring

Arrangementet finder sted mandag den 19. februar kl. 18.30 - 21.00 på Midtjyllands Avis’ redaktion, Papirfabrikken 18 i Silkeborg, og det er avisens chefredaktør, Hans Krabbe, der vil være tovholder på aftenens arrangement og binde de forskellige indlæg og kommentarer sammen.

- Seriefodbolden er under stor forandring, og under stort pres fra mange sider. Derfor vil vi gerne sætte fokus på nogle af de udfordringer, som vi i fællesskab står over for. Men også nogle af de muligheder og styrker, som vi skal have opdyrket for at udvikle fodbolden. Vi forventer at holde lignende møder flere steder i Jylland her i foråret, men nu starter vi i Silkeborg, og vi håber, at mange lokale fodboldfolk vil møde op og byde ind, både ledere, trænere og spillere, forklarer Lene Sveistrup Bengtsson, formand for DBU Jyllands Seniorudvalg og selv aktiv klubleder i Silkeborg.

Indspark fra lokale klubledere


Aftenens arrangement vil byde på indlæg fra:

Holger Kristiansen, Silkeborg KFUM
Disrupt seriefodbolden!

Jesper Schjøtler, B74
Hvad betyder klubmiljøet?

Frank Petersen, Tidl. FC Silkeborg
Vigtigt med gode faciliteter

Mads Frandsen, Horn-Fårvang IF

Sådan tager du imod en fremmed!

Tilmelding senest 15. februar

Derudover vil fremtidsforsker og direktør i fremforsk, Jesper Bo Jensen, (via et video-indslag) give sit bud på seriefodboldens fremtidsmuligheder og udfordringer.

Og så vil der være kaffe, kage og forfriskninger, og da vi max. har plads til 50 deltagere, handler det om at være hurtigt ude.

Det er gratis at deltage, og tilmelding skal finde sted senest torsdag den 15. februar til DBU Jylland på mail: info@dbujylland.dk.

Eventuelle spørgsmål vedr. arrangementet kan rettes til DBU Jyllands turneringschef, Ole Frandsen på tlf. 8939 9958.

Log ind