MENU

Måned

Indsats i udsatte boligområder bredes ud

Gennem en årrække har Danmarks Idrætsforbund (DIF) med projektet get2sport understøttet det frivillige foreningsliv i udsatte boligområder i hele Danmark. Under overskriften ”get2sport Aarhus” giver Aarhus Kommune, DIF og DBU Jylland nu sammen bolden op til et samarbejde på en bredere bane.

Læs nyheden

Fem ting der skal klares til tiden

Er du typen, der altid kommer for sent til bussen? Typen, der bruger de første fem minutter af en kamp på at snøre støvlerne? Tjek disse fem ting, der skal klares til tiden.

Læs nyheden

Ronaldo, Cantona og Ebbe Sand har alle spillet i Gårslev

Læs den fantastiske beretning om, hvordan fodbolden transformerede forfatteren Tarek Omar som barn i et lille lokalsamfund. Fra at leve en skyggetilværelse til at føle sig som en del af lokalsamfundet via succesoplevelser og et fantastisk fællesskab i den lokale fodboldklub.

Læs nyheden

Ugens træningsøvelse: Større spilintelligens

I uge 14 byder ugens træningsøvelse på en interessant måde at udvikle spillerens spilintelligens på. Øvelsen kan bruges fra U13 og op.

Læs nyheden

Tag dit børnehold med i sommerland

I maj og juni tilbyder DBU Jylland en række Sommercup-stævner med efterfølgende tur i det lokale sommerland. Kom med i Jyllands Park Zoo i Haunstrup v/Herning, Jesperhus Feriepark på Mors eller Djurs Sommerland. Tilmeldingen er åben i KlubOffice nu.

Læs nyheden

Log ind