MENU

Måned

Ugens træningsøvelse: 7 mod 4

Denne uges træningsøvelse på dbujylland.dk gør dine spillere bedre til at bevæge sig for boldholder og aflevere under pres. Som sædvanligt er der en animation med, som viser øvelsen.

Læs nyheden

Nu betaler 98,8 procent af medlemmerne kontingent til tiden

I VSK Aarhus overgik de for et års tid siden til automatiske kontingentopkrævninger i KlubOffice. Erfaringerne med systemet er særdeles positive – og det samme er resultaterne.

Læs nyheden

JOBOPSLAG: Kan du hjælpe fodboldklubber med økonomihåndtering?

DBU Jylland og DBU Fyn søger 2 supportere og instruktører, som kan understøtte klubberne i brugen af økonomi-funktionerne i DBU's administrationssystem, KlubOffice, samt holde lokale økonomikurser. Vi skal have din ansøgning senest den 25. april.

Læs nyheden

Ugens træningsøvelse: 4 mod 7

Denne uges træningsøvelse på www.dbujylland.dk gør spillere dygtigere til at afleveret til en medspiller under pres. Øvelsen kan modificeres, så den passer på lidt præcis dét, du gerne vil have fokus på.

Læs nyheden

Jysk Fodbold på gaden med tema om curlingforældre

Magasinet Jysk Fodbold er netop landet i samtlige jyske fodboldklubbers postkasser med et stort tema om curlingforældre. Magasinet udkommer i en relanceret udgave med et grafisk løft og nye elementer i indholdet.

Læs nyheden

Tidligere superligaspiller har scoret i alle landets rækker

Jacob Stolberg har et helt unikt fodbold-CV. I weekenden spillede den tidligere superligaspiller Serie 5-fodbold for Haderslev FK, og dermed har han nu spillet – og scoret – i alle landets rækker.

Læs nyheden

Lidt færre jyder snører fodboldstøvlerne

De nyeste medlemstal fra Danmarks Idræts-Forbund viser et mindre fald i antallet af jyske fodboldspillere. Faldet er størst blandt børnespillerne, mens der er en mindre stigning i antallet af jyske fodboldspillere over 25 år.

Læs nyheden

Hareide på Store Trænerdag: Derfor kom Danmark til VM

Den 10. maj er det igen tid til Store Trænerdag. Så husk at tilmeld dig, så du blandt andet kan få muligheden for at høre herrelandstræner Åge Hareide sammen med Jon Dahl Tomasson fortælle om 'Vejen til VM'.

Læs nyheden

Ny struktur for U13 Drengene fra efteråret

Efter sommerferien indføres en ekstra ombrydning i U13 Drenge Liga 1 og Liga 2 allerede efter fem spillerunder. Den skal være med til at sikre en bedre matching for både de bedste og de næstbedste hold.

Læs nyheden

Video: Kom med tændt træner til sæsonpremiere

Peder Frandsen er træner for Serie 4-holdet Søvind GIF, og vi har fulgt med den dedikerede og karismatiske træner før, under og efter holdets første sæsonkamp i 2018.

Læs nyheden

Log ind