MENU

Måned

Ændringer i U17 og U19 Drenge-rækkerne

Til efteråret bliver U17 Liga 1 Drenge en ansøgningsrække og også i U19 Drenge venter der ændringer.

Læs nyheden

Workshop: Få involveret og fastholdt de frivillige kræfter

Har I behov for at involvere flere kræfter i klubbens ledelse og andre funktioner, og mangler I idéer og tiltag til at få engageret eksempelvis forældre i det frivillige arbejde? Så tilmeld jer DBU Jyllands workshop om ”de nye frivillige” torsdag d. 17. maj.

Læs nyheden

David Nielsens favoritøvelse: Horisontalt kompakthed

Læs nyheden

Vestjysk Serie 3-spiller er bare 15 år gammel

Alexander Degn fra Klitten BK er én af de få bare 15-årige fodboldspillere, som indtil videre har fået dispensation til at spille seriefodbold. Mød den unge Serie 3-spiller her.

Læs nyheden

Debatmøde om seriefodboldens fremtid i Ryomgård

Succeshistorier, indlæg fra lokale klubber, input fra fremtidsforsker og debat om fremtidens seriefodbold. Det er på menuen, når DBU Jylland og Lokalavisen inviterer de lokale klubber til inspirationsaften i Ryomgård onsdag den 23. maj.

Læs nyheden

Debatmøde om seriefodboldens fremtid i Østervrå

Succeshistorier, indlæg fra lokale klubber, input fra fremtidsforsker og debat om fremtidens seriefodbold. Det er på menuen, når DBU Jylland og Kanal Frederikshavn inviterer de lokale klubber til inspirationsaften i Østervrå mandag den 7. maj.

Læs nyheden

Gratis kursus med smart kontingentsystem

DBU Jylland udbyder tre gratis kurser med fokus på det automatiske kontingentsystem i KlubOffice. Kurserne bliver afholdt i henholdsvis Tilst, Sunds og Aabenraa fra 1.-3. maj.

Læs nyheden

Video: Oldboys spiller i Serie 4

I Tjørring IF har de et Serie 4-hold, hvor gennemsnitsalderen er over 35 år. Alle spillerne har tidligere optrådt på klubbens førstehold, så de kalder sig for Tjørring All Stars. Mød de rutinerede gutter i videoen.

Læs nyheden

Nu gælder "ekstra spiller på banen" i alle jyske ungdomsrækker

Tidligere var det kun i de laveste jyske ungdomsrækker, at det var tilladt at sætte en ekstra spiller på banen, hvis man var bagud med tre mål eller flere. Nu gælder reglen i alle jyske ungdomsrækker.

Læs nyheden

Til børnefodboldfest med DBU 3-bold Tour

Fodboldfest, hygge og fælles oplevelser for hele familien. Det er nogle af ingredienserne i DBU 3-bold Tour, som starter fodboldfesten for børn i Stautrup Kr. Himmelfartsdag den 10. dag, hvorefter Farsø er næste destination 2. pinsedag den 21. maj. Tilmeld online nu.

Læs nyheden

Log ind