MENU

Måned

Giv spillerne den optimale opstart

DBU Jylland tilbyder nu ungdomstrænere et seminar om skadesforebyggelse, fysisk træning og fodboldform. Det fysiske trænerteam fra Silkeborg IF er instruktører.

Læs nyheden

6 aktioner der giver din træner mareridt

Dribleture i eget felt, Panenka-straffespark og dommedagshug på mål før opvarmning. Vi har samlet seks aktioner på grønsværen, som ikke gør noget godt for din fodboldtræners søvn.

Læs nyheden

Trænerseminar: Vind skakspillet på grønsværen

Få ny inspiration til træningen, når Thomas Røll og Nicolai Wael er klar med gode råd til DBU Jyllands januar-seminar i Vildbjerg.

Læs nyheden

Få billige klubbilletter til landskamp

Når herrelandsholdet den 19. november tager imod Irland i den afgørende Nations League-kamp, kan din klub købe billetter med 20% rabat. Kom med på de rød-hvide lægter i Aarhus!

Læs nyheden

Serie 1-pulje den tætteste i nyere tid

Serierækkerne blev afgjort i den netop overståede weekend, og særligt én af Serie 1-puljerne blev historisk tæt og spændende.

Læs nyheden

Oversigt: Her er toer-oprykkerne

De jyske serierækker er nu færdigspillede, og regnskabet er gjort op. Se, om dit hold klarede paragrafferne.

Læs nyheden

Serie 3-træner: Jeg har haft ondt i maven hele ugen!

I weekenden er det afgørelsens time for mange hold i DBU Jyllands serierækker. Vi har lavet en oversigt over nogle af de mest spændende kampe i de kommende dage. Ikke mindst en særdeles interessant kamp i Lemvig.

Læs nyheden

Omfattende forslagspakke til årsmøder

Skal både ungdom og senior have ny turneringsstruktur? Skal halvårsspillere føres tilbage til at hedde kvartalsspillere? Det er nogle af de mange spørgsmål, som de jyske klubber skal forholde sig til på regionernes årsmøder senere på måneden.

Læs nyheden

Eks-professionel bomber efter behag i Serie 3

Den tidligere superligaspiller Simon Nagel stoppede sidste år som fuldtidsprofessionel fodboldspiller. Nu scorer han stribevis af mål for sit hold i Serie 3.

Læs nyheden

Log ind