MENU

Måned

Mange forårspuljer på nettet i næste uge

Spiller du i en af de højeste ungdomsrækker eller i den øverste halvdel i serierækkerne? Så kan du snart se, hvem dit hold skal møde til foråret.

Læs nyheden

Holdkort skal også udfyldes indendørs

For alle hold fra U13 og opefter i både indefodbold og futsal er udfyldelse af digitalt holdkort obligatorisk. Bemærk, at holdkortet - som altid - skal udfyldes før første kamp ved stævnet.

Læs nyheden

Video: Se Serie-5-spiller træne med Superliga-tophold

Kan en Serie 5-spiller følge med, når SønderjyskE fodbold fra Superligaen giver den gas? Det kan du se lige her.

Læs nyheden

Trænerseminar: Få tips og inspiration fra Glen Riddersholm

Der venter gode ideer til forårstræningen på DBU Jyllands nordjyske seminar den 5.-6. januar 2019. Som altid optjener du point til opretholdelse af din B- eller C-licens.

Læs nyheden

Nordjyske klubber klar til første årsmøde

Hvem bliver årets nordjyske fodboldklub? Hvem skal have Gør en forskel-prisen 2018? Og hvordan skal turneringsstrukturen se ud i fremtiden? Det er nogle af de emner, der er på dagsordenen på Region 1s årsmøde i Aalborg på onsdag.

Læs nyheden

Foråret betyder 11-mands for U13 Ligahold

I efteråret har alle U13-rækker spillet 8-mandskampe. Men fra sæsonstart i foråret 2019 ser det anderledes ud for ligaholdene. Få overblikket her og tjek, om du skal foretage dig noget med din klubs U13-hold.

Læs nyheden

24 timer i fodboldens tegn

Flere end 100 fodboldtrænere var i weekenden samlet i Vejen, da DBU Jylland afholdte Store Trænertræf.

Læs nyheden

Ø-rejsetilskud: Nu kan din klub ansøge

DBU Jyllands medlemsklubber kan igen i år ansøge om økonomisk tilskud, hvis et eller flere af foreningens ungdomshold har haft rejser til eller fra Fanø, Læsø eller Samsø i forbindelse med DBU Jyllands turneringer.

Læs nyheden

Klubber kan slippe for afledningsafgift

Nogle kommuner giver fodboldklubberne mulighed for at blive fritaget for vandafledningsafgift grundet den meget varme og tørre sommer. Andre på permanent basis. Derfor er det en god idé at kontakte sin kommune for at undersøge mulighederne.

Læs nyheden

Regel-præciseringer i indefodbold og futsal

DBU Jylland har gennemført en tydeliggørelse af reglerne for op- og nedrykning af spillere i indefodbold og futsal. Bliv opdateret på præciseringerne her. De er gældende med øjeblikkelig virkning.

Læs nyheden

Log ind