DBU Jyllands regioner vil meget gerne høre lige netop din klubs historie. Den kan nemlig bringe jer med i opløbet om at blive Årets Fodboldklub 2023 i jeres region – og måske endda efterfølgende i hele Danmark. Alle klubber, store som små, kan komme i betragtning.

Så gør din klub noget helt specielt for at rekruttere eller fastholde spillere eller frivillige? Gør I en forskel i lokalsamfundet? Og kan andre klubber finde inspiration hos jer?

Så er det nu og senest 10. oktober, du kan indstille din klub til Årets Fodboldklub.

Det lægger vi vægt på i udvælgelsen...

Alle jyske klubber – uanset størrelse og medlemstal – har mulighed for at blive kåret som Årets Fodboldklub. Når vi udvælger vinderne, vægter vi blandt andet:

  • Den gode historie, der kan inspirere andre klubber
  • Om klubben har gjort sig bemærket ved særlige initiativer, der styrker lokalområdet
  • Om klubben er involveret i projekter og tiltag sideløbende med de traditionelle trænings- og turneringsudbud. Det kan være fairplay-aktiviteter, fokus på rekruttering og fastholdelse, fokus på træningskultur, skolesamarbejde, særlige tiltag for pigefodbolden eller lign.
  • Om klubben udbyder uddannelsestilbud til trænere, ledere, spillere m.m.
  • Om klubben arbejder med det gode børnefodboldmiljø


Sådan ansøger din klub

Klubben indstiller sig selv som kandidat til Årets Fodboldklub ved at sende en kortfattet beskrivelse af, hvorfor netop den fortjener hæderen. Indstil via denne formular senest den 10. oktober 2023.

Indstillingen skal tage udgangspunkt i ovenstående punkter og indeholde kontaktoplysninger på indstilleren.

De fire klubber, én i hver region, der får titlen Årets Fodboldklub, bliver efterfølgende indstillet til den nationale kåring, som senere finder sted i DBU-regi.

Her er vinderne fra 2022