På onsdag er Region 3 vært ved årets første regionale årsmøde, og i løbet af de kommende to uger følger de øvrige regioner efter.

OBS: CORONAPAS ER OBLIGATORISK
Hvis man deltager i spisningen, skal der fremvises gyldigt coronapas, jf. myndighedernes retningslinjer for indendørs serveringssteder.


Knap 50 klubber har tilmeldt sig Region 3’s årsmøde i Brædstrup, hvor der er flere vigtige emner på dagsordenen.

Blandt andet skal der igen i år uddeles en række priser: 

  • ”Gør en forskel-prisen” (gik sidste år til Brian Rasmussen, Hasle Boldklub)
  • "Region 3’s Ungdlederpris" (gik sidste år til Luna Blumensaat og Ida Jervild fra Egebjerg IF)
  • ”Årets Fodboldklub i Region 3” (gik sidste år til Værum GF)
  • "Årets Fodbolddommer i Region 3" (gik sidste år til Karsten Meldgaard Nielsen)

Frivillige leder fra i alt 125 klubber har foreløbig tilmeldt sig de regionale årsmøder 2021. Man kan finde en oversigt over de tilmeldte klubber her.

Forslag om turneringsændringer

Traditionen tro skal de fremmødte klubber også drøfte en lang række forslag til ændringer af DBU Jyllands regler og turneringer.

Blandt andet fra en lang række lokale øst- og midtjyske klubber.

IF Lyseng foreslår, at også hold i U19 Drenge Liga 1 skal have lov til at anvende op til tre halvårsspillere pr. kamp. Klubben ønsker endvidere at indføre et tillæg til aldersdispensationer, således at spillere, der dokumentérbart via PHV-målinger (Peak Height Velocity) er fysisk senere udvikledes, kan spille en årgang lavere uden fratagelse af mulighed for at spille med om JM. Bliv klogere på problemstillingen i denne artikel.

Kolding IF ønsker at tillade op til fem reserver i U14- og U15-rækker frem for de nuværende tre, ligesom klubben også stiller forslag om at øge spilletiden i U15 Drenge Liga 1 fra 2x35 minutter til 2x40 minutter.

Fra Grejs-Dalen Idrætsklub lyder forslaget at afskaffe midtvejsombrydningen, mens Fredericia KFUM ønsker at ændre på datoplanerne for DBU Jyllands liga- og serieturneringer, og i børneregi foreslår Lystrup IF at give udvalgte klubpersoner adgang til resultater for at kunne vejlede trænere.

Man kan blive klogere fordele og ulemper ved midtvejsombrydning i denne artikel.

I alt 18 forslag skal behandles på årsmøderne – 15 er fremsat af klubberne og 3 af DBU Jylland.

Alle 18 forslag kan ses i fuld ordlyd på DBU Jyllands hjemmeside.

På torsdag er det Region 4’s tur, når de syd- og sønderjyske klubber samles til årsmøde i Haderslev, og i ugen efter gælder det Region 1 og Region 2.

Sådan tilmelder man sig

Din klub kan også stadig nå at tilmelde sig til de regionale årsmøder. Online tilmeldingen lukker syv dage før hvert møde, men man kan stadig nå det efter denne dato, hvis man kontakter sit regionskontor pr. mail eller telefon.

Online tilmelding kan ske her.