Måned

Status på toer-oprykninger

Det er igen tid til en opdatering på, hvilke andenpladser der netop nu ligger til oprykning i Serie 4. Serie 5 er færdigspillet og det er afgjort, hvilke hold der her rykker op fra en puljeplacering som nummer to.

Læs nyheden

Lukket for tilmelding til førstehjælpskurser

De 15 eftertragtede førstehjælpskurser, som DBU Jylland udbyder, er allerede revet væk. Der er lukket for bestilling.

Læs nyheden

Tommy lukker ni mål ind i snit: Det er forsvarets skyld

Serie 5-holdet Virring/Vitved UI har rekorden for flest indkasserede mål i denne sæson. På mål har holdet placeret en offensiv midtbanespiller, og han er ikke sen til at give forsvaret skylden.

Læs nyheden

Børnetrænere inviteres til evalueringsmøder

DBU Jyllands regioner vil gerne høre trænere og lederes holdninger til børnefodbolden. I den kommende tid afholdes der møder i Nord- og Østjylland.

Læs nyheden

Se professionel FIFA-gamer sætte tal på seriespillere

Hvordan ville det se ud, hvis der var seriespillere med i computerspillet FIFA 16? Vi har bedt verdens ottende bedste FIFA-spiller, Lasse Bækkelund fælde dom over to jyske Serie 4-spillere.

Læs nyheden

Mønsted-lærer kåret som mest aktiv

Danmarks Idrætsforbund hædrer Louise Møller Hansen for hendes rolle i et samarbejdsprojekt mellem DBU Jylland, lokale fodboldklubber og skoler og for hendes engagement i skoleidræt og bevægelse i undervisningen på Mønsted Skole.

Læs nyheden

Førstehjælpskurser kan bookes nu

DBU Jylland åbner igen for bestilling af de eftertragtede førstehjælpskurser. Der er 15 kurser, som udbydes efter først til mølle-princippet.

Læs nyheden

Følg løbende ombrydningen i ungdomsrækkerne

En del af DBU Jyllands ungdomsrækker har netop spillet sidste kamp og nu er DBU Jylland begyndt at lave ombrydningen til forårets turnering. Du kan løbende følge med.

Læs nyheden

Hvilke toere står til oprykning?

Her kommer mandagsopdateringen på, hvilke hold der netop nu ligger til oprykning fra en andenplads i Serie 4 og Serie 5.

Læs nyheden

Kaffe knytter bånd mellem forældre

I Tarp Boldklub bliver udeholdets forældre budt på kaffe. Det simple tiltag skal give bedre opførsel på sidelinjen.

Læs nyheden

Log ind