Måned

En julehilsen til alle klubbernes frivillige

DBU Jyllands formand, Bent Clausen, sender i dag en julehilsen til alle frivillige i de jyske fodboldklubber. "Frivillige får ikke løn. Ikke fordi de er værdiløse, men fordi de er uvurderlige.", skriver han blandet andet.

Læs nyheden

Læs formandens skriftlige beretning

Man kan nu finde Bent Clausens skriftlige beretning for året 2015 her på hjemmesiden. Han berører bl.a. temaer som udvikling af turnerings- og stævnetilbud, fairplay, organisationer i forandring og fremtidens rammer for fodbolden.

Læs nyheden

Kandidaterne til bestyrelsen

Lars Olesen og Søren Ernst Lüdeking er begge kandidater til at afløse Kent Falkenvig i DBU Jyllands bestyrelse. Her kan du blive lidt klogere på deres baggrund, deres tanker om fremtiden o.s.v.

Læs nyheden

Juletilbud på Fodboldcenterophold

Skal dit hold på træningslejr til foråret? Så er et ophold på DBU Jylland Fodboldcenter oplagt, og lige nu tilbydes holdets ledere og trænere halv pris. Tilbuddet gælder ved bestilling før 15. januar 2016.

Læs nyheden

Tilmeld online til delegeretmødet

DBU Jyllands Delegeretmøde finder sted lørdag den 9. januar 2016 i Herning Kongrescenter. Her kan du søge indflydelse på turneringer, regler og valg, med mere. Oplev også TV-journalist Anders Agger fortæller om sit forhold til fodbold aftenen før til årets nytårskur. Tilmeld online.

Læs nyheden

Sådan holder DBU Jylland julelukket

Både DBU Jyllands administration i Tilst og de fire regionale kontorer holder ferielukket mellem jul og nytår. Se de præcise lukketider her.

Læs nyheden

Inspirerende træning, der fastholder

Kunne du bruge nye ideer til, hvordan du som træner for pige- eller kvindehold fastholder og udvikler spillerne? Så kan du se frem til DBU Jyllands aprilseminar, der har netop de emner som omdrejningspunkt.

Læs nyheden

Ni typer du kender fra indefodbold

Har du spillet indefodbold? Så kan du garanteret genkende en håndfuld af disse ni typer.

Læs nyheden

Vagtskifte i Region 3

Efter 12 års ansættelse i DBU Jylland går Torben Bjerre på efterløn ved årets udgang. Hans afløser er Johnny Nielsen, som kommer fra en stilling i DGI Midtjylland.

Læs nyheden

Top 5: Se de flotteste jyske breddestadions

Der er flere end 2000 registrerede spillesteder i den jyske breddefodbold. Men hvem har de mest imponerende hjemmebaner? Vi har samlet en top fem her.

Læs nyheden

Log ind