Leder du efter et godt børnestævne at supplere efterårsturneringen med? og måske en lidt anderledes oplevelse med holdet? Så er overblikket her.

I DBU Jylland tilbyder vi en række forskellige muligheder:

DBU 3-bold Festival for U6-U12
DBU 3-bold Festival er et hæsblæsende børnestævne 3 mod 3 i U6-U12, hvor vi afvikler 13 kampe ad gangen – på samme tid. Alle baner er omgivet af solide bander, som holder spillet i gang med fuldt fokus på fodbold. Hvert hold spiller sine kampe i en periode på ca. to timer, og der er flotte medaljer til alle spillere.

Stævnerne afvikles hhv. lørdag den 31. august i Sejs/Svejbæk og søndag den 8. september i Dronninglund - tilmeld senest en uge før hvert stævne.


Safari Cup for U5-U12
Søndag den 15. september er Givskud Zootopia klar med et overflødighedshorn af oplevelser for børneholdene og deres "fanklubber" til sommercup. Først spilles der naturligvis masser af fodbold 3 mod 3, 5 mod 5 og 8 mod 8 om formiddagen hos lokale værtsklubber, inden dyr, dinosaurpark og maser af andre aktiviteter trækker i Givskud Zoo.

Tilmeldingsfristen er 25. august.


'Skift plads': Fodboldfestival for U8-U10
Lørdag den 28. september kan du og dine børnespillere - U8, U9 og U10 - opleve en fodboldfestival;- vi er klar flere steder over det meste af Jylland. Dine spillere tester forskellige positioner på banen i et trygt stævnemiljø og med et anderledes og sjovt koncept. Uden for banen vil der være fokus på dialog med forældre og trænere.

Stævnet foregår i Svenstrup/Godthåb • Hjallerup • Hurup Thy • Mønsted • Herning-området • Risskov • Esbjerg og Sønderborg. Tilmeld senest 8. september.


Fodboldfestival for piger U8-U11
Et stævne 5 mod 5 med alternative kamptilbud/spilleformer og en masse sjove sideaktiviteter for piger. Kom med til en fed og sjov fodbolddag helt på pigernes præmisser. Der vil bl.a. være fodbolddart, måldug, ansigtsmaling, tatovering og meget mere. Stævnet er for U8-U11 piger og alle kan være med i Sommersted søndag den 31. august.

Tilmeldingsfristen er 18. august.