To intense timer med kampe tre mod tre med masser af pauseunderholdning uden for banerne og flotte medaljer til alle spillere. Bande-banerne gør fodboldkampene intense og sjove, fordi spillet ikke hele tiden skal stoppes, når bolden ryger over sidelinjen.

Kr. Himmelfartsdag torsdag den 9. maj kickstarter IF Lyseng årets DBU 3-bold Festival, mens Mejrup GU følger op som værtsklub søndag den 9. juni og Aabenraa BK slutter førsommer-sæsonen af lørdag den 15. juni.DBU 3-bold Festival

Stævnekonceptet har et unikt fokus på festlig børnefodbold, familieaktiviteter og masser af sjov. Stævnernes form er fortsat med bande-baner, udenomsaktiviteter, boder og 3-mandsfodbold.

Se alt om DBU 3-bold Festival her

Tilmeld en uge før hvert stævne
Op mod 200 børnehold spiller tre mod tre på 13 små baner omkranset af bander. Hvert hold får afviklet sine kampe på to timer og så er der frit slag til alle de andre aktiviteter uden for banerne.

Tilmelding til DBU 3-bold Festivalstævner foregår i KlubOffice eller pr. mail til keba@dbujylland.dk senest en uge før hvert stævne.

Aktiviteter for store og små
I år skruer vi endda op en tand op for niveauet, når værtsklubberne står klar med endnu mere underholdning, aktiviteter og boder. Den store hoppebane står også oppustet og klar.

Der er masser af boder med mad og drikke til både spillere, søskende og forældre, så vær klar med det gode humør, så bliver det ægte festivalstemning.

DBU 3-bold Festival er for hele familien, så fyld bilen og tag af sted sammen med holdet.

Medaljer til alle
Alle spillere er vindere til DBU 3-bold Festival og derfor er der også medaljeoverrækkelse efter de to timers fodbold. Der er flotte medaljer til alle holdets spillere.

Hele herligheden koster kun kr. 200,- pr. hold og der kan tilmeldes via KlubOffice eller via mail til DBU Jylland. Tilmeldingsfristen er en uge før hvert stævne.

Sådan ser hele tourplanen ud for 2024
Mange tusinde 5-11 årige børnefodboldspillere har med stor fornøjelse prøvet DBU 3-bold Festival gennem årene, og nu kan de næste godt begynde at varme op, for tourplanen for 2024 er klar.

DBU 3-bold Festival 2024

28. april DBU Fyn  
9. maj Region 3 IF Lyseng
9. juni Region 2 Mejrup GU
15. juni Region 4 Aabenraa BK
22. juni DBU Fyn  
31. august Region 3 Sejs/Svejbæk IF
8. september  Region 1 Dronninglund IF
21. september DBU Fyn  
Region Område Værtsklub

Hvad er DBU 3-bold Festival?

DBU 3-bold Festival varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 13 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.

På DBU 3-bold Festival spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's børnefodboldkoncept.

Man kan læse mere om stævnerne på www.dbujylland.dk/dbu3boldfestival.

Det koster kr. 200,- pr. hold at deltage, og i år er DBU 3-bold Festival et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2014, 2015, 2016, 2017 og 2018. Det vil sige fra U5-U9 i forårets og U6 til og med U10 i efteråret. Tilbuddet også for forårets U10 og 11 Piger (efterår: U11 og U12 Piger) - altså årgang 2012 og 2013.