DBU Jylland søger en ny formand for Dommerregion 2.

Og det kan måske være dig, hvis du har en naturlig interesse for dommergerningen, brænder for ledelse og har gode samarbejdsevner.

Dommerregion 2 dækker dommerklubområderne Nordvestjysk, Holstebro/Vestjysk, Midtjysk og Herning, og som formand kommer man bl.a. til at stå i spidsen for dommergruppen, som består af fem frivillige medlemmer samt en administrativ ansvarlig.

Spændende fagligt miljø

Vi er meget ambitiøse omkring dommerarbejdet i DBU Jylland, derfor vil man som formand få mulighed for at indgå i et spændende, fagligt miljø, hvor vi gerne sætter barren højt, og hvor vi hele tiden forsøger at styrke dommergerningen og gøre hinanden bedre.

Ansvaret som formand for gruppen indebærer bl.a. at sikre vejledning, udvikling og videreuddannelse af aktive dommere i dommerområdet. Samtidig vil man automatisk få sæde i DBU Jyllands Dommerudvalg, som har ansvaret for de ca. 2.000 jyske breddedommere.

Årligt tidsforbrug m.v.

Det samlede tidsforbrug anslås derfor til omkring 100-125 timer årligt, herunder medregnet aftenmøder, kørsel, mv.

Der er tale om frivilligt arbejde, hvorfor formandsposten er ulønnet, men du vil blive en vigtig del af DBU Jyllands organisation, ligesom der vil være sparring og administrativ-bistand til rådighed i forbindelse med møder og lign. Du vil desuden få dine omkostninger dækket efter aftale (kørsel, bespisning til møder og lign.) samt beklædningspakke fra Hummel. Herudover tilbyder DBU løbende videreuddannelse, således at man som formand er klædt godt på til at kunne varetage de ledelsesmæssige opgaver.

Sådan melder man sig på banen

Hvis du synes, at din profil matcher ovenstående, og hvis du brænder for den fremtidige udvikling af dommerområdet, så send os en kortfattet ansøgning via linket i højre spalte senest d. 2. september 2024. Har du spørgsmål til formandsrollen, er du også meget velkommen til at kontakte os.

Du kan læse meget mere om funktionen via dette link, hvorfra man også skal sende sin ansøgning.