Derhjemme spøger Michael Benkjers kone af og til med, at han er hende utro med fodbolden.

For Michael Benkjer er en vaskeægte fodboldnørd og ildsjæl, der bruger 20-25 timer om ugen på kryds og tværs i Aabenraa BK. Foruden altså mindst 10 timer i telefonen i klubbens tjeneste - hver uge.

- Magen til fodboldentusiast skal man søge længe efter, han er stort set altid i klubben. Per S. Hartung, formand for Aabenraa BK

Engagement er eftertragtet valuta
Seniorfodbolden har det svært i det sønderjyske, men i Aabenraa BK har de Michael Benkjer. Han løfter en enorm opgave med dels at fastholde de nuværende spillere, og dels at nytænke hvordan flere kommer i gang.

- Michael er en ildsjæl, som skal fremhæves for sit store arbejde i AaBK's seniorafdeling, lyder det i prisindstillingen fra Michaels taknemlige klub.

Aabenraa BK er med Michael Benkjers store engagement sikker på, at opgaven med at bevare og udvikle klubbens seniorafdeling lykkes.

- Magen til fodboldentusiast skal man søge længe efter, han er stort set altid i klubben, forklarer klubformand, Per S. Hartung.

Den slags velvilje og arbejdsiver er nemlig en eftertragtet valuta i en breddefodboldklub, og indsatsen er svær at prissætte. Michael er en meget vellidt og velkendt figur i Aabenraa BK's fodboldhverdag.

Tillykke med Gør en Forskel-prisen
Michael Benkjer er bestemt ikke kommet sovende til skulderklappet fra sin klub, for cv'et fortæller om både bestyrelsesarbejde, trænergerning og senioransvarlig i en årrække.

Ved DBU Jylland Region 4's årsmøde torsdag den 19. november i Haderslev Idrætscenter modtog Michael Benkjer Gør en Forskel-prisen for sin indsats. Stort tillykke med anerkendelsen, som blev overrakt af sidste års modtager, Gunnar Jordt fra Tønder SF.

Sammen med prisen modtog Michael et diplom, en gave og en pengepræmie på 4.000 kroner.