Foran 71 repræsentanter fra de østjyske fodboldklubber blev 19-årige Frida Danielsen hædret i form af DBU Jylland Region 3’s pris, Årets Ungleder 2021.

Frida Danielsen er trods sin unge alder allerede et velkendt og stabilt medlem af FC GOG Fodbolds frivilligkorps. Den energiske, unge kvinde har siden 2016 været en fast del af trænerteamet omkring klubbens alleryngste fodboldspillere.

- Frida er yderst vellidt af både børn og forældre, når hun bevæger sig rundt på træningsbanerne i Givskud og Gadbjerg. Hun skaber en god atmosfære, der gør at både børn og forældre går fra træningen med en oplevelse af, at de har haft det sjovt, samtidig med at de har lært en masse, lyder det fra René Dahl, ungdomsformand i FC GOG Fodbold, i indstillingen.

Superbruger i KampKlar
Både når klubben afvikler DBU’s Fodboldskole eller Pigeraketten er Frida Danielsen med. Hun kan både være den voksne og ansvarlige, som træner og afvikler, men også være et legebarn sammen med børnene, når der skal være tid til sjov og ballade.

- Frida indgår i et team sammen med at par jævnaldrende veninder. Hun tager oftest teten i forhold til træningen. Hun er superbruger i KampKlar, så der altid er styr på organiseringen omkring holdene fra U5-U8, fremgår det af indstillingen.

- Som ung træner støder man også på udfordringer, og her har Frida vist modenhed ved at sige fra og søge hjælp hos rutinerede trænere og klubbens ungdomsudvalg, lyder det videre.

Fridag? Ikke til Frida
Den unge frivillige er fra i år blevet en del af klubbens Børne- og Ungdomsudvalg, så hendes indflydelse er blot blevet endnu større.

Frida Danielsen er også aktiv hjælper med klubbens indefodboldstævne med diverse opgaver, og hun har gennemført et DBU C1 kursus.

Hendes opgaver skal naturligvis også tilpasses ind i et ungdomsliv med kæreste, studier og egen fodboldkarriere. Men derfor finder hun alligevel nogle gange tid til at tage en ekstra træning med veteranerne om torsdagen.

For sit store engagement i FC GOG Fodbold kan Frida Danielsen altså nu kalde sig for Årets Ungleder 2021 i DBU Jylland Region 3.