Mentor for nye dommere.
Velforberedt til kamp og i fysisk topform.
Fast leverandør af sange og festlige indslag til dommerfester.

Det er en alsidig herre, der i DBU Jylland Region 2 nu kan smykke sig med titlen "Årets Breddedommer". Ole Johnsen er meget vellidt blandt sine kolleger, blandt de unge dommere endda et forbillede.

Nyder respekt som dommer og mentor
I løbet af den mangeårige dommerkarriere har Ole Johnsen dømt over 2.000 kampe siden 1983, og uanset hvilket niveau han dømmer, er han på højde med alle spillere på banen og nyder stor respekt.

Ole har været bedømmer, udvikler og nu vejleder for snesevis af nye dommere- Der er fortsat dommere på alle niveauer, som henvender sig til Ole for at få et godt råd, fortrinsvis af faglig karakter. Han tager nemlig mentor-rollen meget alvorligt, og hans vejledninger har i flere år været brugt som det gode.

Dommere, der har været gennem hans "hænder" i karrieren, ser ham som en stjerne at navigere efter i alle livets forhold. Anders Vejlstrup, Midtjysk Fodbolddommerklub

- Dommere, der har været gennem hans "hænder" i karrieren, ser ham som en stjerne at navigere efter i alle livets forhold, lyder det i indstillingen fra Midtjysk Fodbolddommerklub.

Han tager nemlig mentor-rollen meget alvorligt, og hans vejledninger har i flere år været brugt som det gode eksempel på klar, nøjagtig og nøgtern fremstilling af kampen og dens fokuspunkter.

Velfortjent skulderklap til Ole Johnsen
Foruden at være den, man altid som kollega kan give et ring, så er Ole også fast leverandør til dommerklubbens fester. Han leverer nemlig sange og festlige indslag, og så er han og fru Jytte trofaste deltagere hver gang, der inviteres.

Som et velfortjent skulderklap til en dygtig og vellidt repræsentant for dommerstanden har Ole Johnsen derfor modtaget prisen som "Årets Breddedommer" af DBU Jylland Region 2. På billedet er det Henrik Nystrup Kragh (tv.), formand for DBU Jyllands dommerområdegruppe 2, og Anders Vejlstrup, formand for Midtjysk Fodbolddommerklub, der har omringet Ole Johnsen.

R2årsmøde 2021 Åretsbreddedommer Olejohnsen Hpjohansen foto: H.P. Johansen

Med den regionale pris følger et diplom, blomster og to landskampbilletter.