Jf. DBU Jyllands love skal der være regionale årsmøder i november, og som altid skal klubberne vælge fodboldledere til at repræsentere sig i de fire regionsbestyrelser.

Rigtig mange af de nuværende bestyrelsesmedlemmer har givet tilsagn om at fortsætte deres frivillige arbejde i DBU Jyllands regionsbestyrelser i de kommende to år.

Men de jyske fodboldklubber kan naturligvis til hver en tid opstille andre kandidater.

Den aktuelle valgsituation ser således ud.

DBU Jylland Region 1:

De nordjyske fodboldklubber skal på årsmødet i Aalborg tirsdag den 24. november vælge fire medlemmer til region 1’s bestyrelse.

Regionsformand Kristian Nørgaard Thomsen og bestyrelsesmedlemmerne Henrik Sloth og Søren Larsen er alle på valg og villige til en ny to-årig periode, og Gitte Sørensen, som af valgtekniske årsager kun blev valgt for en 1-årig periode i 2019, er også klar til en ny tørn.

Claus Fallingborg, Jørgen Staun og Karsten Elkjær er ikke på valg i 2020.

DBU Jylland Region 2:

I Region 2 stiller bestyrelsesmedlemmerne Michael Koch og Poul Overgaard op til genvalg, når der holdes årsmøde torsdag den 19. november i Aulum.

Nuværende næstformand, Torben Nielsen, bebudede allerede sin afgang for et år siden. Derfor har regionsbestyrelsen haft god tid til at finde en afløser, og man er meget tæt på at kunne præsentere en kandidat.

Regionsformand, Johnny Krogh Hansen, samt bestyrelsesmedlemmerne Henrik Flensborg Hansen, Jørgen Rasmussen og Pernille Kristensen blev alle valgt for en to-årig periode i 2019 og sidder derfor yderligere et år.

DBU Jylland Region 3:

I Region 3 er Claus Warming – som blev nyvalgt som formand for to år siden – klar til en ny periode i spidsen for DBU Jyllands mest medlemsrige region. Bestyrelsesmedlemmerne Anne Andersen og Morten Møller Pedersen har også meldt sig klar til yderligere to år.

Birgitte Hamborg Faarbæk blev af valgtekniske årsager kun valgt for en 1-årig periode i 2019. Hun har meldt sig klar til en ny to-årig periode.

Bestyrelsesmedlemmerne Morten Rask Thomsen, Søren Juul og Rasmus Johansen blev alle valgt for en to-årig periode i 2019 og sidder derfor yderligere et år.

Årsmødet i Region 3 afvikles torsdag den 26. november i Brædstrup.

DBU Jylland Region 4:

I Region 4 stiller Brian Christiansen, Lise-Lotte Klinge og Claus Behrndt alle op til en ny to-årig periode i bestyrelsen. Regionen har formelt set også mulighed for at besætte yderligere en bestyrelsespost, som p.t. står ledig. Men den mulighed har regionsbestyrelsen valgt ikke at udnytte ved årets årsmøde, som holdes i Vojens onsdag den 25. november.

Regionsformand Jens Christian Hansen og bestyrelsesmedlemmerne Kenneth Nielsen og John Møller Pedersen blev alle valgt for en to-årig periode i 2019 og er derfor ikke på valg i år.

Tilmelding til årsmøderne:

Du kan læse mere om de regionale årsmøder her - bl.a. dagsorden og om tilmelding.