De regionale årsmøder kan og skal fortsat afholdes uanset de restriktioner, samfundet aktuelt er underlagt. Dog er der en række ændrede praktiske vilkår i forhold til, hvordan du "plejer" at kende årsmøderne.

Vi skal både leve op til DBU Jyllands love, corona-reglernes særlige betingelser for mødeafvikling samt ikke mindst din oplevelse af tryghed.

Derfor kan du vælge, om du ønsker at deltage fysisk i dit regionale årsmøde eller blot opleve en live video-streaming hjemmefra. Bemærk dog, at hvis du ønsker tale- og stemmeret, skal du deltage fysisk (pånær klubberne i Thisted Kommune, som har særlige betingelser).

Vi har udvidet tilmeldingsfristen til den 16. november, så du kan endnu nå at melde dig til - enten fysisk eller via streaming. Begge dele kræver forhåndstilmelding. Tilmelder du dig at følge mødet via video-streaming, modtager du i god tid før mødedatoen et link, hvor du kan tilgå mødet.

Tilmeld dig her senest 16. november

DBU JYLLAND REGION 1
Onsdag den 9. december
Aalborg Portland Park
Harald Jensens Vej 9, 9000 Aalborg

 

DBU JYLLAND REGION 2
Torsdag den 19. november
Aulum Fritidscenter
Markedspladsen 10, 7490 Aulum
DBU JYLLAND REGION 3
Torsdag den 26. november
Hotel Pejsegården
Søndergade 112, 8740 Brædstrup

 

DBU JYLLAND REGION 4
Onsdag den 25. november
Vojens Hallerne
Stadion Parken 6, 6500 Vojens


Særlige praktiske foranstaltninger

Det kræver nogle lidt andre praktiske forhold at deltage fysisk i årsmøderne i år, end det plejer. For den enkelte klub kan det naturligvis også være en relevant overvejelse, om man i år skal deltage med blot en enkelt repræsentant fysisk i stedet for flere.

Disse praktiske forhold er ændret i år:

  • Mundbind: Ønsker du at deltage fysisk skal du bære mundbind indendørs, undtaget når du sidder ned i mødelokalet. Går du på talerstolen, kan mundbindet tages af, når du har indtaget din plads på talerstolen.
  • Afstand, sprit, mv.: Alle stole i mødelokalet bliver stillet i biografopstilling, så alle vender næsen mod talerstolen. Alle sidder med behørig afstand og der vil være håndsprit til rådighed, som vi opfordrer alle til jævnligt at benytte sig af.
  • Spisning: Den normale fællesspisning inden årsmødet udgår i 2020, da dette ikke er muligt i forhold til at opfylde corona-betingelserne. I stedet kan du vælge at modtage en enkel to-go-menu/”doggybag” med en sandwich eller lign. - det skal bestilles ved tilmelding.
  • Mødetid: Derudover begrænses mødetiden væsentligt. Der er indtjekning til mødet fra kl. 18.15 og mødestart kl. 18.45. Vi satser på at være færdige kl. 20.30.

Bemærk også, at der automatisk vil være stemmeret til alle klubber tilmeldt delegeretmødet 2021, uanset om man har deltaget på regionens årsmøde eller ej.

Ekstra restriktioner i syv nordjyske kommuner
Efter vurdering og vejledning fra såvel en jurist som Danmarks Idrætsforbund har DBU Jylland besluttet at håndtere den aktuelle situation i de syv nordjyske kommuner således:

REGION 1:
Årsmødet i Region 1 – oprindeligt planlagt til den 24. november – udsættes til onsdag den 9. december. Stedet bliver det samme: Aalborg Portland Park, Harald Jensens Vej 9, 9000 Aalborg.

Klubber, der har tilmeldt sig den oprindelige dato, vil automatisk være registreret som deltagere til det udsatte møde den 9. december. Hvis man allerede har tilmeldt sig, men er forhindret på den nye dato – eller alligevel ikke ønsker at deltage, kan man naturligvis blot kontakte Region 1’s administration.

Det er fra myndighedernes side blevet meldt ud, at de skærpede restriktioner gælder til og med den 3. december. Gennemførelsen af årsmødet den 9. december er således afhængig af, at denne periode ikke forlænges.

REGION 2:
Årsmødet i Region 2 afvikles som planlagt torsdag den 19. november i Aulum Fritidscenter, Markedspladsen 10, 7490 Aulum.

Fodboldklubberne fra Thisted Kommune kan i henhold til de nye restriktioner ikke deltage fysisk i årsmødet. I stedet får de ekstraordinært mulighed for at deltage digitalt med såvel tale- som stemmeret.

Se alt om årsmøderne: Forslag, valg og praktisk afvikling på dbujylland.dk/aarsmoede