Den årlige DBU pokalturnering for M+32 og M+40 er nu åben for tilmelding, og nu er det nu, hvis i skal melde jer i kampen for at kunne kalde jer danske pokalmestre

DBU’s landspokalturnering for M+32 og M+40 er alle tiders mulighed for at møde nye, og andre, modstandere og prøve sig selv og sit hold af, samtidig med at man krydrer den ordinære turnering med lidt pokalfodbold.

Derudover er der en mulighed for at møde hold fra andre landsdele, og dermed også helt nye modstandere og klubber man ikke har spillet imod før.

Masser af stjernestøv
Kunne man desuden godt tænke sig muligheden for at spille imod tidligere superliga prof’er eller landsholdsspillere, så er landspokalturneringen for M+32 og M+40 også leveringsdygtig her. De seneste år er AC Odense og KB stødt sammen i finalen i M+32 landspokalen, og der har det i hvert fald ikke skortet på tidligere superliga profiler og landsholdskæmper.

Praktisk Info
Tilmeldingen er åben til og med d. 9/8-2020.

Al tilmelding foregår i KlubOffice.

Alle hold der deltog i DBU’s pokalturnering i sæsonen 2019-2020 er automatisk tilmeldt.

Det bedste hold fra de to landsdele møder hinanden i finalen.

Alle M+32 og M+40 hold kan tilmelde sig

Spørgsmål
Har man spørgsmål til landspokalturneringen for M+32 og M+40, kan man rette dem til nedenstående:

Thomas
Turneringschef Thomas Lesly Rasmussen
Fællesrækker og herre DS, Drenge indrangering, Pige indrangering, Futsal, Pokalturneringer 4634 0736 4092 8892 (Træffes 10-15)