MENU

Region 4: Rødekro IF er lykkelige for Jytte

Tidligere bestyrelsesformand for Rødekro IF, Jytte Hansen, er årets modtager af Gør en Forskel-prisen i DBU Jylland Region 4. 13 års bestyrelsesarbejde og et væld af frivillige kasketter kan den ihærdige sønderjyde skrive på CV’et.

Region 4: Rødekro IF er lykkelige for Jytte
Jytte Hansen (nr. 2 fra venstre) fik overrakt prisen af Lise-Lotte Klinge fra regionsbestyrelsen, sidste års modtager Dergham Rahman fra SUB Sønderborg Inter samt regionsformand Jens Chr. Hansen (yderst til højre) (foto: LLN Press).

Kvinden, som trives i baggrunden.
Kvinden, som er definitionen på en ildsjæl.
Hun er savnet i Rødekro IF.

Jytte Hansen stoppede nemlig som bestyrelsesformand i Rødekro IF for et par år siden, men det er aldrig for sent at anerkende en fornem indsats for fællesskabet.

Jytte tog over i en svær tid

I en periode, hvor Rødekro IF havde svært ved at finde frivillige, trådte Jytte Hansen ind i bestyrelsen. Tre år efter tog hun over som formand for en tiårig periode, og det var blot en meget lille titel for alle de opgaver, hun har påtaget sig.

Jytte er grillmester til alle førsteholdets hjemmekampe. Jytte vasker trøjer for klubbens to seniorhold. Jytte tager tjansen i salgsboden til stævner og events i hallen. Og så videre, og så videre.

Men Jytte står aldrig i forreste række, når der skal deles ros og skulderklap ud. Hun har det nemlig bedst med at være lidt anonym.

Til DBU Jyllands Region 4’s årsmøde onsdag den 28. november 2018 blev Jytte Hansen hevet helt frem i spotlyset, for hun blev nemlig kåret som årets modtager af ”Gør en Forskel”-prisen. Med prisen følger et diplom og en pengepræmie på kr. 4.000.

Tillykke til Jytte Hansen, Rødekro IF.  

Log ind