MENU

Region 4: Initiativrig ung Glejbjerg-leder får skulderklap

19-årige Daniel Moshav fra Glejbjerg SF har allerede flere års bestyrelseserfaring og har en stor aktie i klubbens genstart af seniorfodbolden i år. For den indsats modtog han onsdag DBU Jylland Region 4’s Initiativpokal.

Region 4: Initiativrig ung Glejbjerg-leder får skulderklap
Initiativpokalen gik til Daniel Moshav, Glejbjerg SF, flankeret af regionsbestyrelsesmedlem Claus Behrndt (tv.) og Claus Dall fra Haderslev FK, som modtog pokalen i 2017 (foto: LLN Press).

Daniel Moshav er en travl fyr.

Han har de seneste tre år brugt fritiden på bestyrelsesarbejde for Glejbjerg SF og han er med til at planlægge den lokale byfest. I 2018 har han sammen med nogle kammerater trænet klubbens U8-U10 spillere. Og U13-drengene. I efteråret har han også været træner for U16 pigeholdet.

Og så spiller han selv som nyoprykket seniorspiller på klubbens Serie 5-hold, som han i øvrigt også var med til at genrejse i sommer efter en del års seniortørke i den sydvestjyske klub.

Respekt for en dedikeret klubmand

Daniel er 19 år. Nitten år.

Dyb respekt for den unge klubleder, som bruger voldsomt mange timer i frivillighedens og fodboldens tjeneste.

I Glejbjerg SF kender man ikke til myten om, at de unge ikke gider tage fat. For her har man Daniel.

Tillykke til Daniel Moshav, Glejbjerg SF, med DBU Jyllands Region 4’s Initiativpokal. Med pokal og titel følger også kr. 1.000.


 

Log ind