MENU

Region 3: Flittig 23-årig fra Horsens blev årets ungleder

23-årige Casper Maack Andersen er blevet årets ungleder i DBU Jylland Region 3. Hæderen kom i hus torsdag aften i Brædstrup som følge af den store frivillige indsats, som den frivillig ildsjæl har leveret i sin klub, FC Horsens.

Region 3: Flittig 23-årig fra Horsens blev årets ungleder
Casper Maack Andersen (th.) var stolt over sin flotte pris på DBU Jyllands Reigon 3's årsmøde. Foto: Martin Weibel

I FC Horsens er de rigtig glade for deres frivillige ildsjæl Casper Maack Andersen. Og det er i virkeligheden slet ikke svært at forstå.

Den 23-årige ejendomsmægler-studerende tilbringer en stor del af sin fritid i klubben, hvor han især bidrager i klubbens pigeafdeling. Her er han blandt andet en del af trænerfællesskabet omkring klubbens U16 Liga 1-hold, og i det hele taget bruger han rigtig megen tid på at gøre klubben til at godt sted at være for spillerne.

Torsdag aften var det for engang skyld Casper Maack Andersen selv, som var i fokus. På DBU Jyllands årsmøde I Brædstrup fik den unge fodboldfrivillige nemlig overrakt DBU Jylland Reigon 3’s Unglederpris.

- Casper bruger mange timer i klubben i forbindelse med træning og kamp, men han er også medskaber af klubliv, når han bliver hængende i klubhuset til den vigtige uforpligtende snak, som binder holdene sammen, lød det blandt andet fra Søren Juul i Brædstrup torsdag aften.

- Man mærker altid Caspers engagement og gå-på-mod i klubben, og han viser altid både stor flid og gode dyder, lød det videre.

En rigtig klubmand

Casper Maack Andersen er det, som man kan kalde for en vaskeægte klubmand. Han har et smittende humør og brænder for fodbolden. Og klubben bemærker i indstillingen, at han er et rigtig godt forbillede for klubbens mange unge fodboldspillere.

Her fremgår det også, at det er ikke kun på FC Horsens’ egen matrikel, at Casper Maack Andersen bruger mange frivillige timer. Også hjemme foran pc’en, hvor han forbereder sig og redigerer videooplæg til kampene, lægger han både tid og kræfter i sine frivillige hverv i klubben.

Herudover følger den ihærdige, unge mand ofte klubbens spillere på U16 Liga 1-holdet, hvis de er til DBU-samlinger rundt omkring i landet.

Casper Maack Andersen får udover hæderen mulighed for at se en landskamp på dansk jord.


Log ind