MENU

Region 2: Mogens er en hjørnesten i RIF

Mogens Skaaning Madsen fra Ringkøbing IF blev mandag hædret med DBU Jylland Region 2’s Gør en forskel-pris 2018. Ildsjælen hyldes for sine flere end 40 års frivilligt arbejde i klubben.

Region 2: Mogens er en hjørnesten i RIF
Mogens Skaaning Madsen (th.) modtog Gør en forskel-prisen af næstformand i DBU Jylland Region 2, Torben Nielsen. Foto: Sidsel Reitz Krarup

Det var til anerkendende klapsalver fra en fyldt sal i Aulum Fritidscenter, at Mogens Skaaning Madsen modtog DBU Jylland Region 2’s Gør en forskel pris 2018 mandag aften. 

Den ihærdige pensionist, der slår sine folder i Ringkøbing IF, hædres for sin frivillige indsats gennem mere end 40 år. I prisindstillingen fra den vestjyske klub lyder det:

- Mogens Skaaning Madsen har gennem en menneskealder ydet sit allerbedste for RIF i forskellige sammenhænge. I sine ungdomsår som fodboldspiller og siden 1970’erne som mangeårigt bestyrelsesmedlem og -formand.

Tirsdagsholdet klarer det praktiske
Mogens Skaaning Madsen er i dag udtrådt af bestyrelsen, men det betyder ikke, at han har skruet ned for sit engagement i klubben, fortalte DBU Jylland Region 2’s næstformand Torben Nielsen fra talerstolen. 

Nu bruger Mogens Skaaning Madsen nemlig kræfterne uden for bestyrelseslokalet som leder for Tirsdagsholdet, som er en gruppe pensionister, der tager sig af forefaldende praktisk arbejde i og omkring klubhus og anlæg. 

Mogens og de andre servicerer klubbens 550 medlemmer ved at kridte baner, tømme skraldespande, male klubhus og meget andet. Men ikke nok med det. Ringkøbing-ildsjælen sørger også ugentligt for at aflægge referat til klubbestyrelsen, så de er opdaterede på praktiske udfordringer og lignende. 

- Klubben vil ikke kunne fungere uden vores yderst værdsatte tirsdagshold. Er der én, der om nogen gør en forskel, så er det Mogens Skaaning Madsen og hans tirsdagshold, lyder det anerkendende fra klubben. 

Sammen med æren modtager Mogens Skaaning Madsen en pengepræmie på 4000 kroner.

Log ind