MENU

Region 1: Mou er klubbens mand

Rasmus Mou Nielsen går forrest og udfører et kæmpe frivilligt arbejde i Nr. Kongerslev, både som spiller, træner og leder. For indsatsen modtog han DBU Jyllands Gør en forskel-pris på fodboldunionens årsmøde i Aalborg.

Region 1: Mou er klubbens mand
Rasmus Mou Nielsen (t.v.) fra Nr. Kongerslev er modtager af Gør en forskel-prisen 2018 i DBU Jylland Region 1. Prisen blev overrakt af Kristian Nørgaard Thomsen.

Det var en ydmyg og stolt Rasmus Mou Nielsen fra Nr. Kongerslev, der onsdag aften blev tildelt DBU Jyllands Gør en forskel-pris foran 126 fodboldledere i loungen på Aalborg Portland Park.

Rasmus Mou Nielsen har hele sit liv været tilknyttet Nr. Kongerslev, som fodboldspiller, som ulønnet træner og som frivillig. Samlet set har den 38-årige nordjyde været med i klubregi i 30 år, og han betegnes som en særdeles dedikeret klubmand med hjertet på rette sted.

- Rasmus er klubbens mand og taler altid godt om klubben. Han har altid gjort et kæmpe stykke frivilligt arbejde i og for klubben, lyder det i klubbens indstilling til prisen.

Mou sørger for suppen

”Mou”, som han bliver kaldt, har haft trænerjobs i både børne- og seniorrækkerne og er selv stadig aktiv fodboldspiller på klubbens førstehold i Serie 5. Han har sammenlagt siddet ti år i bestyrelsen og har flere gange været bindeleddet i forbindelse med diverse større arrangementer.

- Rasmus har et stort professionelt netværk og er altid mand for at finde nogen, der vil sponsorere råvarer til samspisning, præmier til familieløb eller bolde til træningen, fremgår det af indstillingen.

Den altruistiske fodboldmand har sin daglige gang i Nr. Kongerslev, og hans gode humør og drive påvirker alle omkring ham, og han er tro mod klubben i medgang og modgang.

- Man bliver inspireret af at være sammen med Rasmus, fordi hans gå-på-mod og lyst til at gøre en forskel for vores lille klub virkelig brænder i ham, og det smitter af på alle, han møder på sin vej.

En klippe på og uden for banen

Med sin store anciennitet er ”Mou” manden, der naturligt tager imod de nye spillere og er med til at sørge for, at de bliver godt integreret i klubben.

- Hans mangeårige erfaring på banen gør, at han er god til at få sat unge og nye spillere ind i, hvad de skal have fokus på. Desuden er Rasmus altid i godt humør, og ikke mindst er han for fairplay. Han er altid mægleren mellem spillerne, og på grund af sin status og respekt på holdet generelt har han en uovertruffen evne til at få folk talt til ro, så det ikke koster gule og røde kort.

Medspillerne omtaler ”Mou” som holdets klippe, som de altid ved, hvor er. Og det gælder både på og uden for banen. Han er god til at opmuntre og til at få de andre op i gear.

- Rasmus er også altid én af de sidste, der forlader omklædningsrummet, både efter træning og kamp, og han deltager så vidt muligt i alt socialt i klubben, skriver Nr. Kongerslev i indstillingen.

Rasmus Mou Nielsen modtager sammen med æren en pengepræmie på 4000 kroner.

Log ind