MENU

En stor del af forårets puljer offentliggjort

Allerede nu kan mange af de jyske fodboldfolk se, hvem klubbens hold skal møde til foråret. Mange af forårets puljer er nemlig netop blevet offentliggjort på dbujylland.dk."Jaaaaa!" - nu kan en del af jer se, hvor de potentielle jublescener skal foretages i foråret 2019. Foto: Fodboldbilleder.dk.

December venter lige om hjørnet, men mange jyske fodboldhold behøver ikke vente helt til juleaften for at få spændingen udløst.

Allerede nu er DBU Jylland nemlig klar med forårets puljer i mange af rækkerne i den centrale turnering.

Herudover er der netop åbnet op for tilmelding af hold til de laveste ungdomsrækker, Serie 6 Herrer og Serie 2 Kvinder. Det sker naturligvis online – via KlubOffice.

Disse rækker er offentliggjort

Der er tale om en stor portion af det samlede antal rækker, som er blevet offentliggjort. Det er nemlig alle de rækker, hvor der bliver spillet 14 kampe, som har set dagens lys i dag.

Det gælder følgende rækker:

Herrer: Jyllandsserien, Serie 1, Serie 2, Serie 3 og Serie 4

Kvinder: Kvinde serie Vest, Jyllandsserien Kvinder

Drengeungdom: U19 Liga 1, U19 Liga 2, U17 Liga 1, U17 Liga 2, U16 Liga 1, U16 Liga 2, U15 Liga 1, U15 Liga 2, U14 Liga 1, U14 Liga 2 og U13 Liga 1.

Pigeungdom: U18 Liga 1, U16 Liga 1, U15 Liga 1 og U14 Liga 1.

De resterende centrale rækker bliver offentliggjort til foråret (fredag den 8. marts) - dog med undtagelse af at U13 Drenge Liga 2 og U13 Piger Liga 1 som offentliggøres 15. februar.

Find din pulje

Hvis du gerne vil se, hvordan din pulje ser ud, så kan du finde den ved at søge i boksen til venstre her.

Bare skriv din klubs navn og vælg så det pågældende hold.

Log ind