MENU

Trænerseminar: Få inspiration til aggressivt pres

DBU Jylland inviterer ungdomstrænere til seminar om presspil med A+-træner og talentansvarlig i Vejle B, Søren Lykke, som instruktør. Du har muligheden i både Storvorde, Silkeborg og Vejen i september.Søren Lykke giver tips til presspillet på tre DBU Jylland-seminarer i september. Foto: Bjarne A. Thøgersen

Hvis du vil have et ekstra es i ærmet til efterårets kampe, giver DBU Jylland dig nu mulighed for at styrke det offensive spil.

Der afholdes seminar for ungdomstrænere (U13-U19) tre steder i det jyske i september med Søren Lykke, A+-træner og talentansvarlig i Vejle B, som instruktør. Han vil indvie deltagerne i sin fodboldfilosofi, som han beskriver på følgende måde:

- Jeg færdiggjorde min A-træneruddannelse i 2010 og havde i den forbindelse fokus på FC Barcelonas aggressive presspil under Pep Guardiola. Sidenhen er min interesse for presspillet kun blevet større, og min trænerpraksis har altid haft fremadrettet aggressivt presspil som omdrejningspunkt, da det skaber grobund for at tage initiativ i kampen både med og uden bold. I de senere år har jeg også fundet inspiration i Maurizio Sarris Napoli og Jürgen Klopps Liverpool. 

Teorien bringes i spil på træningsbanen
39-årige Søren Lykke har været del af Vejle B’s eliteungdomsfodbold i over 11 år – tidligere bl.a. som U14-, U15- og U17-cheftræner – og er nu på fjerde år fuldtidsansat i klubben. 

Han kommer således med stor erfaring i at træne ungdomsspillere, og seminaret vil indeholde både en teoretisk, taktisk gennemgang af aggressivt presspil og en masse praktik med formelle færdighedsøvelser og taktiske spil på træningsbanen. 

Praktiske informationer
Seminaret afholdes tre steder i Jylland – alle steder fra kl. 18.00-21.00. 

Det består af introduktion til temaet, efterfulgt af praktik på træningsbanen og afslutning med teori og perspektivering.

Deltagelse koster 350 kroner – inklusiv en sandwich.

Her kan du komme på seminar:

3. september – Storvorde
Tofthøjvej 45, 9280 Storvorde
Tilmeld 

11. september – Silkeborg
JYSK Park, Ansvej 104, 8600 Silkeborg
Tilmeld

13. september – Vejen Idrætscenter
Petersmindevej 1, 6600 Vejen
Tilmeld 

Refreshment til din licens
Hvis du har en B- eller en C-licens, optjener du 3 refreshmentpoints til opretholdelse af licensen ved at deltage på seminaret.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Torsten Cargnelli tors@dbujylland.dk eller telefon 8939 9968.


Log ind