MENU

Sådan bliver boldbesiddelse til angrebsspil

Bliv dygtigere til at træne offensive omstillinger som en videreudvikling af den traditionelle fokus på boldbesiddelse. Tre seminarer i april og maj giver dig redskaber til at træne dit ungdomshold målrettet.

Offensive omstillinger er temaet på tre seminarer i Jylland
Få basistricks til at træne offensive omstillinger fra Sebastian Brydegaard, 2. divisionstræner i Næsby BK (foto: fodboldbilleder.dk)- Det er fedt, at fodbold kan handle om mere end at holde bolden i egne rækker!

Sådan lyder det fra DBU-instruktør og P-træner Sebastian Brydegaard, der i en årrække har trænet ungdomshold under devisen, at boldbesiddelse er vejen frem. Så besluttede han at udfordre sig selv ved at undersøge fakta omkring et helt andet emne, nemlig offensive omstillinger. Det har omvendt ham og hans trænerfaglige holdning.

Du har nu chancen for at dygtiggøre dig som ungdomstræner, for den 31-årige 2.divisionstræner fra Næsby gæster Jylland på tre seminarer med temaet "Offensive omstillinger".

Tilmeld dig i Ikast, Kolding eller Støvring

Seminarerne henvender sig primært til drengetrænere i U13-U19 rækkerne. Der startes med de helt grundlæggende principper for offensive omstillinger og så kan der arbejdes videre med detaljer, jo ældre og dygtigere spillerne er.

Tilmeld dig et af de tre seminarer her:
Onsdag den 20. april, kl. 17.30-20 i Ikast - tilmeld senest 15. april
Onsdag den 27. april, kl. 17.30-20 i Kolding - tilmeld senest 22. april
Onsdag den 4. maj, kl. 17.30-20 i Støvring - tilmelding senest 29. april

Deltagelse koster kr. 350,- pr. person inkl. let forplejning. Bemærk, at der både er et praktisk forløb på træningsbanen samt et teoretisk oplæg indendørs, så klæd dig på efter vejret.

  

 

Log ind