MENU

Puljer klar til 2368 hold

Fra i dag kan holdene i de laveste rækker i DBU Jyllands centrale 8- og 11-mandsturneringer se forårets puljer og kampprogrammer her på dbujylland.dk.I dag har DBU Jylland offentliggjort puljer og kampprogrammer for 2368 hold i DBU Jyllands centrale 11- og 8-mandsturnering for foråret 2016.

Puljer og kampprogrammer i følgende rækker er offentliggjort idag:

Senior: Serie 5 og Serie 6 Herrer samt Serie 1 og Serie 2 Kvinder

Drengeungdom: U19 Serie 1, U19 Serie 2, U17 Serie1, U17 Serie2, U16 Mester, U16 1, U15 1, U15 2, U14 1, U14 2, U13 1, U13 2

Pigeungdom: U19, U17 Mester, U17 1, U15 Mester, U15 1, U14 Mester, U14 1, U13 Vest, 13 Mester og U13 1

Det endelige kampprogram for ovenstående rækker udsendes fredag den 18. marts.

Interaktivt kort hjælper med at sammensætte puljerne

DBU Jyllands turneringsafdeling sammensætter altid puljerne ud fra geografiske hensyn. I de seneste år er det arbejde blevet lettere, fordi man nu bruger et interaktivt Jyllands-kort med de forskellige rækkers mange hold.

Det er et nyttigt redskab, når turneringsafdelingen skal sikre optimale kørselsafstande for flest mulige hold, og det giver et hurtigere overblik over de geografiske afstande mellem holdene, end da man markerede dem manuelt.

- Vi laver de bedst mulige puljesammensætninger ud fra et helhedsperspektiv. Det vil sige, at langt de fleste hold kommer i pulje med hold, som ligger så tæt på som muligt. Enkelte hold kan opleve, at de får lidt længere til kamp, men vi gør alt, vi kan, for at tilgodese alle – og helheden skal jo gå op, siger Ole Frandsen, afdelingsleder i DBU Jylland Turneringer.

Find din pulje

Du kan finde dit holds pulje på flere måder – søg for eksempel på din klub i boksen ”Søg i turneringer og resultater” til højre.

Når du har søgt på klubbens navn, kan du klikke dig frem til en oversigt over alle klubbens hold og derefter finde puljen.

Yderligere informationer

Læs mere om turneringsplanlægningen her og find blandt andet tidsfrister for redigering af kamptidspunkter.

De regionale turneringer offentliggøres på et senere tidspunkt.

Læs også

Automatisk indplacering sikrer det rette niveau

Så er forårets puljer 2016 på nettet

Nu har DBU Jylland alle forårets puljer klar. Her giver vi et unikt indblik i, hvordan puljerne er blevet til…Find din pulje på www.dbujylland.dk. For pokker, vi glæder os!

Opslået af Jysk Fodbold på 10. marts 2016

Log ind