MENU

Koordinator til DBU Jylland Udvikling

Kan du arbejde selvstændigt, men også fungere som holdspiller? Kan du styre projekter? Og er du en positiv og serviceminded person? Så er du måske den koordinator, som vi søger til DBU Jylland Udvikling. Ansøgningsfristen er den 29. marts 2016.Breddefodbolden i Jylland er inde i en rivende udvikling.

Derfor søger vi en koordinator, som bl.a. vil få det administrative ansvar for uddannelsen af breddedommerne samt rekrutteringen af flere piger til de jyske fodboldklubber – to strategisk vigtige områder, som vi nu sætter fokus på i vores visionsplan, "DBU Jylland på vej mod 2020 - med klubberne i centrum”.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi lægger vægt på, at du besidder indsigt/viden om uddannelse/læring og samtidig er i stand til at styre projekter fra start til slut, både selvstændigt og i samarbejde med andre.

Vi forventer også, at du kan kommunikere tydeligt, både mundtligt og skriftligt samt understøtte vore frivillige ledere og udvalgsmedlemmer i et konstruktivt samspil – bl.a. som sekretær for forskellige arbejdsgrupper og udvalg.

Synes du, at ovenstående lyder spændende, er jobbet måske noget for dig.

Hvis du bliver vores nye koordinator, vil du indgå i DBU Jylland Udvikling, som ud over dig består af fem fuldtidsmedarbejdere samt seks klubrådgivere.

Du vil få base på vores kontor i Aarhus, hvor DBU Jylland Udvikling er placeret sammen med en række andre stabsfunktioner, bl.a. DBU Jylland Kommunikation og DBU Jylland Økonomi.

Vi forventer:
I forbindelse med ansættelsen lægger vi vægt på:

• At du har drive og humør til at gå i gang med både kendte og ukendte opgaver
• At du har erfaring omkring uddannelse
• At du har pædagogisk indsigt
• At du har kendskab til og erfaring med foreningsarbejde
• At du er serviceminded
• At du med din personlighed evner at skabe et godt samarbejdsmiljø
• At du kan arbejde selvstændigt med ansvar for egne opgaver
• At du er motiveret for at udvikle dig fagligt såvel som personligt
• At du kan indgå i en politisk ledet organisation, hvor samspillet med bestyrelses- og udvalgsmedlemmer er en væsentlig faktor
• At du kan bearbejde og understøtte andre medarbejderes og frivillige lederes arbejde i en konstruktiv dialog.

Vi tilbyder:
• Et spændende job med faglige og personlige udfordringer på en ambitiøs og uformel arbejdsplads med tillidsbaseret ledelse
• En afvekslende arbejdsdag med stor frihed og fleksibilitet
• Indflydelse på de opgaver, som du kommer til at arbejde med
• Løn iflg. aftale

Ansøgningsfrist:

Vi forventer, at du begynder hos os senest den 1. juni 2016. Der er ansøgningsfrist tirsdag den 29.03.16 kl. 12.00, og vi forventer at afholde samtaler senest i uge 15 i Aarhus.

Sådan skal du ansøge:

Du skal sende din ansøgning (incl. dit CV) via mail til hkje@dbujylland.dk. I emnefeltet på din mail til os skal du skrive ”Koordinator til DBU Jylland Udvikling".

Herudover er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om jobbet. Henvendelse kan rettes til DBU Jylland Udvikling, udviklingschef Henriette K. Jensen, på tlf. 89399952 / 23275210

Oplysninger om DBU Jylland kan ses på: www.dbujylland.dk


Fakta om DBU Jylland

DBU Jylland er organisation for breddefodbolden i Jylland og den største lokalunion i dansk fodbold med fire regioner, 925 medlemsklubber, 20.000 udendørshold og 175.000 aktive fodboldspillere.  

De fire regioner dækker henholdsvis den nordlige, østlige, vestlige og sydlige del af Jylland. Regionerne har servicekontorer i Aalborg, Holstebro og Glejbjerg og sikrer den tætte kontakt til vores medlemsklubber.

Organisationens stabsfunktioner og Region 3 er placeret på DBU Jyllands Fodboldcenter i Tilst. Der bliver årligt spillet 170.000 kampe i vores turneringer og stævner – heraf knap 45.000 11-mandskampe, som bliver dømt af 1800 aktive fodbolddommere. 

Hvert år gennemfører vi næsten 300 kurser og foretager omkring 520 klubbesøg, og vi understøtter ca. 30.000 frivillige klubledere. Knap 40 medarbejdere og 250 frivillige ledere er tilknyttet DBU Jylland, som har en årlig omsætning på knap 60 millioner kroner og er en non-profit organisation.
              

Log ind