Så blev de sidste JM-medaljer uddelt

Finalen om det Jyske Mesterskab i U14 Piger Mesterrækken mellem FC Thy og AaB blev på grund af forskellige protestsager først spillet halvanden måned efter den oprindeligt planlagte finaledato.

FC Thy JM-vinder U14 Piger M


Onsdag aften kunne FC Thys U14-Piger (som faktisk nu er U15-spillere) lade sig hylde som Jyske Mestre i Mesterrækken.

Det skete efter en finalesejr på 3-1 over AaB.

Finalen blev helt ekstraordinært afviklet hele halvanden måned efter den oprindelige sæsonafslutning.

Det skyldes, at forskellige protestsager vedr. de to klubbers anvendelse af den såkaldte fleksibilitetsregel havde forsinket den oprindelige finalafvikling i slutningen af juni – først på grund af en sagsbehandling i DBU Jyllands Disciplinærudvalg og efterfølgende på grund af en ankebehandling i DBU Jyllands Appeludvalg, hvor Disciplinærudvalgets afgørelser blev omstødt.

Det betød at begge nordjyske klubber fik grønt lys til at spille de afgørende kampe, og derfor kunne FC Thy i lørdags i første omgang sikre sig finalepladsen med en 1-0 sejr over Esbjerg - som ellers – på grund af sagerne mod AaB og FC Thy Piger – i første omgang var blevet udråbt som vinder af det jyske mesterskab uden kamp, og dermed altså onsdag aften sikre sig den samlede titel med en 3-1 sejr over AaB på neutral bane i Fjerritslev.

Dermed er alle JM-vindere for sæsonen 2014/2015 fundet. Find den samlede oversigt over alle Jyske Mestre her.




Log ind