Klubbilletter til Danmark-Frankrig

Oplev landsholdet mod de kommende EM-værter fra Frankrig, der stiller med en sand stjerneparade i denne vigtige styrkeprøve den 11. oktober i Parken.


Kickstart efterårsferien med landsholdsstjerneparade live i Parken. Foto: Fodboldbilleder.dk



Du kan opleve A-landskampen Danmark-Frankrig søndag den 11. oktober hjemme fra sofaen på Kanal 5. Men nu giver vi dig og din klub muligheden for at komme ind på nationalarenaen og se kampen live sammen med dine holdkammerater til en særligt favorabel pris.

Til kampen er det nemlig muligt at få fingrene i særlige klubpakker, som består af sæt af 25 billetter. DBU Jylland er i besiddelse af otte sæt.

Du har frist til den 27. august.

Priser:
Voksne: 250 kr
U16/Pensionister: 150 kr

Sådan er proceduren: 

Hvis man ønsker at bestille landskampbilletter gennem DBU Jylland, er proceduren som følger: 

1) Klubbens postadresse skal skriftligt foretage bestilling af billetter til kampen til DBU Jylland via mail til jspe@dbujylland.dk

2) I tilfælde af for mange henvendelser foretager DBU Jylland lodtrækning. De heldige klubber vil blive kontaktet direkte af DBU Jylland få dage efter bestillingsfristens udløb. 

3) Betalingen for billetterne vil blive opkrævet via klubbens faktura hos DBU Jylland.

Billetter skal bestilles af klubbens postadresse

Det SKAL være klubbens postadresse, der foretager bestillingen. Ellers vil den blive afvist af DBU Jylland. Hver klub kan kun fremsende én bestilling pr. kamp, og man er forpligtet til at aftage hele sættet på 25 billetter.

Hvis man ønsker børne/ungdomsbilletter, skal dette anføres i ansøgningen til DBU Jylland, og der kan ikke senere ændres i fordelingen mellem voksen- og børnebilletter.

Kun fodboldklubber, som er medlem af DBU Jylland, kan ansøge om billetter. 



  

Log ind