Fodboldklub ramt af omfattende hærværk

- Det er slet ikke i orden. Det er jo de små drenge og piger, det går ud over. Sådan lyder det fra en fustreret formand fra Skjern GF, efter at klubben er blevet udsat for omfattede hærværk.



Græsset på opvisningsbanen i Skjern GF lider efter, at være blevet udsat for Roundup eller en anden form for gift. Foto: Martin Halle
Det startede med, at speakertårnet blev ødelagt. Så blev der malet graffiti på den nye, flotte tribune. Siden hen er blandt andet udskiftningsstolene på kunstgræsbanen blevet smadret, og senest er det omfattende hærværk i Skjern GF nået helt ud på fodboldbanen.

For den før så grønne opvisningsbane i den vestjyske fodboldklub nemlig blevet ødelagt ved at være blevet sprøjtet med en græsdræbende gift. Derfor har banen nu store visne plamager mange steder.

Det betyder, at banerne i den spillerrige klub, nu er kommet yderligere under pres, og at vestjyderne har derfor måttet investere i omkostningsfuldt overvågningsudstyr.

De små drenge og piger er ofrene

I Skjern GF forstår man ikke, hvorfor faciliteterne i klubben er under angreb. Og især angrebet på klubbens baner, fremkalder afmagt og underen hos klubbens formand, Martin Halle.

- Jeg kan slet ikke forstå, at nogen har lyst til at gøre sådan noget, for det er jo noget, som går ud over de små drenge og piger og vores frivillige, siger han, og lufter sin ærgrelse over hærværket.

- Det er vildt irriterende, for vi går rigtig meget op i at kunne tilbyde vores fodboldspillere nogle gode faciliteter, og det er svært, når de hele tiden bliver ødelagt, lyder det, inden han sender roser til kommunen.

- De har allerede været der og vertikalskåret, sået græs og smidt gødning, så selv om banen nok ikke når at blive rigtig god i dette efterår, fortjener de ros, siger han.

- Lægger mig snart til at sove ude på banen

Skjern GF har nu allieret sig med et sikkerhedsfirma, og har investeret i overvågningsudstyr, og det tror Martin Halle på, kan stoppe hærværket.

- Det tror jeg. Og jeg håber det så sandeligt også. Ellers så lægger jeg mig sgu selv til at sove ude på banerne, siger han.

- Det er bare ærgerligt, at det er nødvendigt at bruge penge på den slags, når vi nu hellere vil bruge dem på vores fodboldspillere, lyder det fra formanden, som ikke ved, hvem det er, som har et horn i siden på klubben.

- Det eneste jeg næsten med sikkerhed kan sige, er, at det er de samme, som er på spil hver gang, siger han.

Hærværk er generelt noget møg, men når det går ud over små fodboldpiger og fodbolddrenge, så er det da helt uforståeligt.

Posted by Jysk Fodbold on 17. august 2015

Log ind