Trænerinspiration fra tysk specialist

Oplev tyske Peter Schreiner, tidl. U19-træner i Schalke 04, på tre kurser for henholdsvis U8-U12 trænere og U13-U19 trænere. Kurserne foregår i Esbjerg den 29. maj og Vejle den 30. maj.

Peter Schreiner

Få ny inspiration til træningen af U8-U12 spillere samt U13-U19 spillere på kurser i Esbjerg og Vejle i slutningen af maj.

Her kan du suge til dig fra Peter Schreiner, der er en af foregangsmændene bag nyudviklingen af tysk fodbold. Desuden har han afviklet kurser i en lang række af lande og har også tidligere i 2010 og 2012 været inspirator på DBU Jyllands seminarer.

Sådan foregår det for U13-U19 trænere

Emnerne er boldbesiddelse, One Touch Soccer, håndtering af tidspres og modstanderpres samt øvelser for både øvede og avancerede spillere.

Helt konkret viser Peter Schreiner opvarmningsøvelser, variationer over 6-kegle-øvelsen, One Touch-øvelser, kombinationsspil, positionsspil og skudøvelser.

Kurserne for U13-U19 trænere foregår:
- Fredag den 29. maj, kl. 16-19 hos Esbjerg fB
- Lørdag den 30. maj, kl. 13-16 hos Vejle B

Sådan foregår det for U8-U12 trænere

Emnerne er her øvelser på små områder, konkurrencer og øvelser for både begyndere og øvede. Derudover kommer han også ind på emner som afleveringsøvelser under tidspres samt modstanderpres.

På træningsbanen viser han helt konkret opvarmningsspil og –øvelser samt afleveringsspil på små områder og skudøvelser og konkurrencer.

Kurset for U8-U12 trænere foregår:
- Lørdag den 30. maj, kl. 9.30-12.30 hos Vejle B

Tilmeld online

Du kan tilmelde online via ovenstående links. Hvert kursus koster kr. 350,- inkl. let bespisning og kaffe/the.

Bemærk, at undervisningen foregår på engelsk. Peter Schreiner har været med til at udgive adskillige lærebøger samt DVD-materiale, som vil være muligt at købe på kurset til specialpris.

Undervisningen foregår både inde og ude, så klæd dig praktisk på.

Læs mere

Peter Schreiners hjemmeside



 

Log ind